Nogomet

Odgoda prijeti susretu Španjolske i Bjelorusije zbog eksplozije na stadionu u Mallorci

Branimir Korać • četvrtak, 10.10.2013.
Odgoda prijeti susretu Španjolske i Bjelorusije zbog eksplozije na stadionu u Mallorci
Foto: EPA

U petak bi trebao biti odigran kvalifikacijski susret za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Španjolske i Bjelorusije, međutim odigravanje utakmice je još uvijek pod znakom pitanja. Postoji mogućnost odgode zbog eksplozije na stadionu u Mallorci...

Na stadionu u Mallorci danas je došlo do eksplozije transformatora za napajanje reflektora pri čemu su tri osobe ozlijeđene. Eksplozija se dogodila prilikom remonta sustava napajanja i odigravanje susreta u petak je pod znakom pitanja.

Glasnogovornik Španjolskog nogometnog saveza Jorge Carretero istaknuo je kako se intenzivno radi na otklanjanju kvara, ali nije poznato hoće li sve biti spremno za petak navečer.

"Najgore je što su tri osobe ozlijeđene od čega dvije ozbiljno. Još uvijek mi nije rečeno da će doći do odgode susreta. Nadam se da će se oštećenje na sustavu napajanja uspjeti sanirati na vrijeme", istaknuo je Carretero za AP.

Prema posljednjim informacijama, španjolska reprezentacija je odradila večernji trening na stadionu pod svjetlom četiri reflektora, a trening je bio prekinut u jednom navratu zbog nestanka električne energije.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!