Nogomet

Coleman: "O ostanku na klupi Walesa govorit ću nakon završetka kvalifikacija"

Mihaela Bradovski • petak, 11.10.2013.
Coleman: "O ostanku na klupi Walesa govorit ću nakon završetka kvalifikacija"
Foto: Davor Sajko

Velški izbornik Chris Coleman ima ugovor sa Savezom do studenog ove godine, već su vođeni razgovori o produženju ugovora, no suradnja još uvijek nije i službeno potvrđena...

Posljednja dva susreta kvalifikacija protiv Makedonije i Belgije mogli bi odrediti sudbinu Chrisa Colemana, aktualnog izbornika Walesa. Coleman je pod ugovorom do studenog ove godine nakon čega će pasti konačna odluka ostaje li na izborničkoj klupi ili će Wales potražiti zamjenu.

"Znam da sam pod pritiskom da se mora nešto napraviti, moja budućnost je na kocki. Činjenice govore da mi završava ugovor u studenom, ali sam potpuno koncentriran na naredne dvije utakmice koje su važne", rekao je Coleman.

Coleman u susretu protiv Srbije neće moći računati na najbolju postavu.

"Bit će teško jer nam nedostaje puno igrača i u sastavu imamo niz neiskusnih mladića. S druge strane bit će to za njih veliko iskustvo i tim mladim igračima će puno značiti u budućnosti."

Makedoniju vrlo cijeni i smatra da se protivnik nikako ne smije podcijeniti.

"Očekuje nas težak protivnik. Makedonija je svladala i nas i Srbiju, odigrala je neriješeno u Škotskoj te je tijesno izgubila u Belgiji. Ljudi više ne gledaju na nju kao na potpunog autsajdera i svima je jasno koliko nas težak posao očekuje."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2014.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!