Zimski sportovi

Bjorkstrand: "Moramo ovako nastaviti i ne smijemo biti frustrirani pogreškama"

Branimir Korać • petak, 11.10.2013.
Bjorkstrand: "Moramo ovako nastaviti i ne smijemo biti frustrirani pogreškama"
Foto: Davor Sajko

Medveščak više ne pobjeđuje samo u Zagrebu već to čini i u gostima. Na gostovanju u Donecku kod Donbassa slavio je s 5:2 i to na vrlo neugodnom gostovanju kod odličnog protivnika...

Veliki skalp odnose hokejaši Medveščaka iz Donecka gdje su svladali domaći Donbass i upisali vrijednu pobjedu. Bila je to odlična predstava Medveščaka koji je rano stigao do prednosti i domaćin nije uspio doći do poravnanja.

Mrežu Donbassa načeo je mladi Patrick Bjorkstrand već u 11. minuti, a odličnu igru okrunio je i asistencijom Murrayu za podizanje vodstva na 4:2.

"Igrali smo jako dobro i pokazali smo da smo prava momčad. Uvijek je tako kada igramo protiv jakih protivnika. Moramo samo tako nastaviti i ne smijemo biti frustrirani zbog pogrešaka koje se događaju tijekom susreta. Već u nedjelju igramo protiv Spartaka, bit ćemo umorni, ali nećemo se žaliti. Naši navijači će nam biti dodatna motivacija", prenosi Medveščakova stranica Bjorkstrandove riječi.

Trener Mark French posebno je istaknuo doprinos Barryja Brusta.

"U početku je bilo problema, ali Brust je imao odličnu večer. Brust u ovakvom izdanju nam treba na svim gostovanjima, posebno protiv ovako dobrih protivnika."

Još jedna dobra utakmica je i iza Billa Thomasa koji se ponovno upisao među strijelce.

"Potpuno smo preokrenuli sezonu. Nakon sedam uzastopnih poraza, sada imamo osam uzastopnih pobjeda. Nije to baš lako objasniti, no očito je da imamo puno samopouzdanja. Ovaj susret nam je bio veliki ispit jer je Donbass odlična momčad s kvalitetnim igračima koja će upisati još puno pobjeda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.10.2013. u 16:45
    Ovdje imate prijenos gotovo svih utakmica. Potrbno je skinuti ACE stream. Prijenos je u HD i suoer je. Ne šteka. http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.10.2013. u 11:47
    sretno Medvjedima danas a i dalje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2013. u 22:30
    inače na onhockey.tv su dobri streamovi, jedino je ovaj protiv Donbassa jako štucao
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2013. u 15:01
    Meni na onhockey.tv sve uvijek super radi. Nije HD ali dobro se vidi i besplatno je. Naučio sam i nekoliko riječi brasok i šajba.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2013. u 14:54
    Meni se isto čini da Uprava tu ne može puno pomoći. Ja sam, recimo, uzeo prošireni paket u b.netu za 40 kn i sad gledam gotovo sve utakmice Medveščaka i utrke F1 sa savršenom slikom. 40 dodatnih kn mjesečno mi je pristojna cijena za to, ne moram loviti upitne streamove po webu...
    Obrisan korisnik