Rukomet

Kadetten Schaffhausen do prednosti nakon prvog susreta, odličan nastup Mamića

Branimir Korać • subota, 19.10.2013.
Kadetten Schaffhausen do prednosti nakon prvog susreta, odličan nastup Mamića

Mladi hrvatski reprezentativac Marko Mamić odigrao je još jednu jako dobru utakmicu u dresu Kadetten Schaffhausena. Švicarci su u prvom susretu drugog kola kvalifikacija EHF Europskog kupa nadigrali ukrajinski Portovik s 33:28...

Radi uštede troškova Kadetten Schaffhausen i Portovik dogovorili su se kako će obje utakmice drugog kola kvalifikacija EHF Europskog kupa odigrati u dva dana u istoj dvorani. Domaćinstvo je pripalo Švicarcima koji su ga u prvoj utakmici i iskoristili.

U BBC Areni su slavili s 33:28 te tako stigli do prednosti uoči drugog susreta u kojem će u nedjelju oni biti formalno gosti.

Odličnu utakmicu odigrao je bivši igrač Zagreba, rumunjski reprezentativac Rares Jurca koji je postigao deset pogodaka, a uz bok mu je bio mladi hrvatski reprezentativac Marko Mamić sa šest golova dok se među strijelce upisao još jedan mladi hrvatski reprezentativac Nik Tominec s jednim pogotkom. Kod Ukrajinaca najistaknutiji je bio trio Zahar Denisov - Dmytro Gunko - Artem Kozakevyč s po šest golova.

EHF Europski kup, drugo kolo kvalifikacija:
Kadetten Schaffhausen - Portovik 33:28

Foto: www.kadettensh.ch

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!