Nogomet

Srna: "S ovakvom igrom nećemo u Ligu prvaka, već mi je mučno tražiti oprost od navijača"

Branimir Korać • subota, 02.11.2013.
Srna: "S ovakvom igrom nećemo u Ligu prvaka, već mi je mučno tražiti oprost od navijača"
Foto: EPA

Šahtar nastavlja s vrlo promjenjivim igrama pa je tako u petak upisao potpuno neočekivani poraz kod Volyna 2:0. Darijo Srna bio je vrlo ljut nakon susreta te je naglasio kako ne postoji nikakvo opravdanje za ovakvu igru...

Nakon što je proteklih sezona dominirao i bio apsolutno nedodirljiv u ukrajinskim okvirima, Šahtar ove sezone ne igra dobro. Upisao je neke poraze koji se od takve momčadi nisu očekivali, a novi udarac stigao je u petak kada je poražen na gostovanju kod Volyna.

Darijo Srna nije nudio nikakvo opravdanje već je bio vrlo kritičan prema nastupu sebe i svojih suigrača u ovom dvoboju.

"Borimo se za bodove, ali s ovakvom igrom nećemo dohvatiti Ligu prvaka sljedeće sezone. Možemo biti donekle zadovoljni s prvim poluvremenom u kojem smo stvorili puno prilika, ali smo napravili velike pogreške i primili glupe golove. To je nogometno pravilo - ako ne iskoristiš svoje prilike, doći će kazna. Već mi je mučno stalno tražiti oprost od navijača", rekao je Srna za službenu klupsku stranicu.

Srna odbacuje odgovornost s leđa Mircee Lucescua i tvrdi kako su igrači sami krivi za novi poraz.

"Trener tu nije ništa kriv, on nas je dobro pripremio, ali mi nismo ispunili što je tražio od nas na travnjaku. Svaki igrač se mora zamisliti jer igra u Šahtaru, momčadi koja je četiri godine u nizu prvak Ukrajine. Respektiram Volyn, ali izgubiti 2:0 od momčadi koja nekoliko mjeseci nije vidjela plaću i čiji igrači se ne mogu usporediti s našima, to je vrlo loše za Šahtar. Svi se trebaju dobro zamisliti i napraviti sve da se izvučemo iz ove situacije", dodao je Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Lovro-ZG02.11.2013. u 13:25
    najbolje mi je što će vjerojatno i ić na kraju u LP jer je Metalist suspendiran
    Lovro-ZG