Zimski sportovi

Blackhawksi nastavili pobjedničku seriju pobjedom kod Winnipeg Jetsa

Branimir Korać • subota, 02.11.2013.
Blackhawksi nastavili pobjedničku seriju pobjedom kod Winnipeg Jetsa

U prvom susretu bogatog subotnjeg programa u NHL-u Chicago Blackhawksi su u gostima slavili protiv Winnipeg Jetsa s 5:1. Odličnom igrom u drugoj trećini Chicago je posve slomio otpor domaćina i otišao do pobjede...

Chicago Blackhawksi su upisali i treću uzastopnu pobjedu. Ona je stigla na gostovanju kod Winnipega koji je u posve drugačijem raspoloženju i ima tri uzastopna poraza.

Blackhawksi su pitanje pobjednika riješili u drugoj trećini kada su u vrlo kratkom roku tri puta pogodili mrežu Ondreja Paveleca, pobjegli na 4:1 i natjerali domaćeg trenera da izvuče Paveleca iz igre i na vrata postavi Ala Montoyu.

Jetsi su u utakmicu krenuli dobro i već u petoj minuti su stigli do vodstva zahvaljujući golu Tobiasa Enstroma. Međutim, nakon toga se bude gosti i u narednih 15 minuta rade potpuni preokret.

Prvo je Niklas Hjalmarsson svojim prvim ovosezonskim golom poravnao na 1:1 da bi u drugoj trećini u svega pet minuta Brandon Bollig, Patrick Sharp i Nick Leddy odveli Chicago do 4:1 i prelomili utakmicu. U završnih 20 minuta točku na i stavio je Ben Smith.

NHL:
Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks 1:5

Foto: Wikipedia

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!