Nogomet

Ante Miše pronašao angažman u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Branimir Korać • nedjelja, 03.11.2013.
Ante Miše pronašao angažman u Premijer ligi Bosne i Hercegovine
Foto: Duje Bonačić

Bivši trener Hajduka Ante Miše pronašao je angažman u susjednoj ligi Bosne i Hercegovine. U tamošnjem najvišem rangu vodit će momčad Viteza koja nije dobro krenula u sezonu i odlučila je promijeniti trenera...

Nakon što je u 14 odigranih kola skupio tek deset bodova, Valentin Plavčić je napustio klupu Viteza i uprava kluba krenula je u potragu za novim trenerom. Odluka je pala na Antu Mišu, bivšeg trenera Hajduka.

Miše je sve dogovorio s čelnicima kluba i već je gledao svoju novu momčad u subotu u pobjedi protiv Zvijezde iz Gradačca 3:1.

"Zahvaljujem upravo Viteza što mi je ukazala povjerenje, a ja ću dati sve od sebe da Vitez zaigra bolje nego što je to bilo dosad. Zadovoljan sam s onim što sam vidio protiv Zvijezde, Vitez ima vrlo dobru ekipu koja zaslužuje puno bolju poziciju na ljestvici", istaknuo je Miše nakon susreta, a prenosi Bljesak.

Miše će biti predstavljen u ponedjeljak u 12.30 sati na konferenciji za novinare kada će i službeno postati trenerom Viteza. Uprava kluba pred njega je stavila osnovni cilj ostanak u Premijer ligi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.11.2013. u 18:13
    Kako je vodio Hajduk, jao si ga Vitezu.
    Obrisan korisnik
  • Hektor33303.11.2013. u 18:02
    Sportnet ovo vam je zadnji put da ste mi ovo napravili, taman san promislio ko će njega u premier ligri, kad ono samo Bosansko-Hercegovačka :))))
    Hektor333