Nogomet

Bilićev Bešiktaš remizirao s Karabuksporom bez pogodaka

Kristijan Musa • nedjelja, 03.11.2013.
Bilićev Bešiktaš remizirao s Karabuksporom bez pogodaka
Foto: FaH

Istanbulski Bešiktaš, kojeg s klupe predvodi hrvatski nogometni strateg i bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić, odigrao je neodlučeno bez pogodaka utakmicu desetog kola turske Superlige. Na svome terenu nisu mogli svladati Karabukspor, momčad koja je do ovog kola skupila samo jedan jedini bod u gostima.

Nakon remija s Rizesporom i Akhisarom, Bešiktaš Slavena Bilića odigrao je neodlučeno i protiv Karabukspora. Domaći Bešiktaš ušao je u ovu utakmicu s imperativom pobjede, kojom bi prestigao Galatasaray i učinio borbu za prvo mjesto znatno neizvjesnijom. Karabukspor bi pak bio zadovoljan s bilo kakvim pozitivnim rezultatom, kako bi i dalje bio pristojno bodovno udaljen od zone ispadanja.

Domaći su ušli u utakmicu znatno agresivnije, šutirali su mnogo i imali mnogo više loptu u svome posjedu. Ali njihovi udarci su bili većinom neprecizni te su rijetki bili usmjereni u okvir gola gostujućeg vratara Watermana.

Bešiktašova ofenziva predvođena Hugom Almeidom ipak nije imala rješenja za Karabuksporovu obranu te su odigrali još jedan remi, treći u nizu. Njime su ostali na četvrtom mjestu, jedan bod iza ljutih gradskih rivala Galatasaraya.

Nogomet, Turska, 10.kolo:
Bešiktaš – Karabukspor 0:0

Ljestvica:
1. Fenerbahče 25
2. Kasimpasa 21
3. Galatasaray 19
4. Bešiktaš 18
… 12. Karabukspor 10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!