Nogomet

Mamić: "Očitali su nam lekciju", Antolić: "Zelenika nas je spasio od još težeg poraza"

Branimir Korać • četvrtak, 07.11.2013.
Mamić: "Očitali su nam lekciju", Antolić: "Zelenika nas je spasio od još težeg poraza"
Foto: EPA

Dinamo u Eindhovenu nije imao nikakve šanse. Slaba predstava Modrih u kombinaciji s dobrom igrom PSV-a odvela je Dinamo u zasluženi poraz s čime su se složili i sami akteri...

Slaba predstava PSV-a u Zagrebu kao da je uspavala Dinamo koji je u Eindhovenu odigrao upravo suprotno onome kako je igrao u Zagrebu. Prevelika rupa u sredini terena omogućila je PSV-u da lakoćom kontrolira igru i na kraju zasluženo slavi.

"PSV nam je očitao lekciju kako se igra moderan nogomet. Nismo bili na pravoj razini, nismo bili dovoljno agresivni. U veznoj liniji smo bili neorganizirani i PSV je to odlično koristio i lako je kontrolirao igru. Krenuli smo s Limom umjesto Leke jer smo znali da je protivnik brz, a i teren je bio dosta težak", rekao je Zoran Mamić za Dinamovu stranicu.

Josip Pivarić: "Bili su brži, bolji, pokretljiviji, a mi smo bili slabiji nego u Zagrebu. Moram priznati da su jednostavno bili bolji, kvalitetni su i zasluženo su slavili."

Jedan od onih koji je odigrao slabije nego u Zagrebu bio je i Domagoj Antolić koji zahvaljuje Zeleniki što je spasio Dinamo od još težeg poraza.

"PSV je odigrao puno bolje nego u Zagrebu, a mi nismo odradili posao kako smo se dogovorili. Curilo je na sve strane i poraz je zaslužen. Šteta, ostali smo bez ikakvih šansi u Europi i moramo se okrenuti prvenstvu kako bi što prije stvorili prednost u borbi za naslov prvaka. Zelenika nas je danas spašavao, da on nije bio na ovakvoj razini, poraz bi bio još veći."

Ivo Pinto se složio da je Dinamo odigrao lošu utakmicu.

"Tužan sam jer smo htjeli do pobjede, ali smo odigrali slabo. Na poluvremenu smo međusobno razgovarali i s trenerima, ali kada su zabili drugi gol, sve je bilo riješeno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 15:53
    Jednostavno prava je sreća da Dinamo ima tradiciju i navijače, jer... Ono malo što sam gledao na lošem streamu, vjerujem da bi Lokomotiva (znači, druga momčad Dinama) to bolje odigrala i s puno više motiva. Jedno je kad si plaćenik, a drugo je kad si domaći dečko koji je ispunio svoj san i navukao... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 13:31
    Da venecijanski grb, a svašta.. Lipo vam Zdravkec puni glavu slamom, staklom i go...ma
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 00:54
    čekajte malo,sve je to škola, zar ne?! sad su vidjeli da moraju brže trčat, pa idući put možemo vidjet dinamovce kak šprintaju, pa onda da se lopta dodaje..polako, sve će to sjest njima, još se školuju dečki..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 00:38
    Ja već par godina nisam vidio da dinamo igra u europi. To nitko normalan ne može zvati igrom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 00:32
    e moj pinto koja si ti rupa, a mi bi ko guardiola igrali bez špica i sa 3 igrača u sredini...sunce ti jebem ne možemo loptu držati ni 3 sekunde....fuj !!!
    Obrisan korisnik