Nogomet

Milić: "Iznenadilo me što nisam na reprezentativnom popisu, Rusija nije na kraju svijeta"

Mihaela Bradovski • petak, 08.11.2013.
Milić: "Iznenadilo me što nisam na reprezentativnom popisu, Rusija nije na kraju svijeta"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvoje Milić je prvi poziv u reprezentaciju dobio još kao igrač Istre 1961, a sada kada je u ruskom Rostovu, iako je bio u planovima Igora Štimca, kod Nike Kovača nije dobio pozivnicu za susrete dokvalifikacija protiv Islanda...

Jedan od onih koji su se iznenadili ugledavši popis reprezentativaca za susrete protiv Islanda, bio je Hrvoje Milić. Lijevi bočni Rostova smatra kako je zaslužio poziv jer u Rostovu igra jako dobro.

"Iznenadilo me je kada se nisam našao na popisu jer stvarno igram jako dobro. To nije teško provjeriti, može se sve na internetu naći, a uostalom nije Rusija na kraju svijeta. Ne zamjeram izborniku Kovaču što nisam pozvan, čuo sam da je pravedan i da na njega lobiji nemaju utjecaj i zato se nadam da ću se uskoro naći na njegovom popisu i da ću biti među putnicima u Brazil", izjavio je Milić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Milića je iznenadilo i što se u analizama medija oko popisa njegovo ime nije posebno spominjalo iako je redovno bio u reprezentaciji kod bivšeg izbornika.

"Donedavno se o meni govorilo kao o nasljedniku Roberta Jarnija i da je pitanje lijevog bočnog riješeno za narednih deset godina, a sada me se više niti ne spominje. Ispada da sam u reprezentaciju došao zahvaljujući milosti Igora Štimca i da sam njegovim odlaskom postao bivši. Protiv moskovskog Dinama sam postigao pogodak i spasio čisti gol, protiv Anžija sam odigrao odlično i stvorio velike probleme njihovim glavnim igračima, namjestio sam gol za remi protiv Urala, na zadnjoj utakmici sam isto bio dobar, sve se to lako provjeri", rekao je Milić.

Lijevi bočni Rostova smatra kako njegovo nepozivanje u reprezentaciju nema veze s činjenicom da je odbio Dinamo i Zdravka Mamića te preselio u Rostov.

"Nema to veze, Štimac i Mamić su bili dobri pa me je Štimac svejedno zvao u reprezentaciju. Mislim da se niti Mamić ne ljuti na mene, odbio sam tih 120 tisuća eura jer sam smatrao da mogu dobiti više i dobio sam u Rostovu", dodaje Milić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199008.11.2013. u 18:10
    uziman ovo sa zadrškon jel baš ovako sve izjavija, al ako je, a čin sportnet to prinosi, ima nesto u tome, onda....nisan dugo čuja da neko ovako pozitivno ocjenjuje svoje nastupe i ističe dobre poteze. I nije me briga šta si ukliza na crti i spriječija čist gol il zabija ga s pozicije livog beka... [više na forumu]
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 15:27
    kako narod kaže: usta moja hvalite me.
    Obrisan korisnik
  • Zokyray08.11.2013. u 14:36
    mali poklopi se usima i suti
    Zokyray
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 14:27
    nije trebo izlazit s ovom izjavo, da je on dobar košto kaže zva bi njega Niko
    Obrisan korisnik
  • The Phantom08.11.2013. u 12:49
    Ostavi se interneta i novina,više se posveti treningu i nogometu pa te možda i zovne
    The Phantom