Nogomet

Video: Brazilci se poigrali s Hondurasom

Kristijan Musa • nedjelja, 17.11.2013.
Video: Brazilci se poigrali s Hondurasom
Foto: EPA

Posljednju u nizu zanimljivih prijateljskih utakmica ovog vikenda odigrao je domaćin narednog Svjetskog prvenstva Brazil. Nakon što su tijekom ove godine odigrali utakmice s momčadima iz svih krajeva zemaljske kugle ovog je puta na redu bio Honduras. Brazilci su pak s 5:0 "uništili" protivnika, koji će morati poraditi na svojoj igri do lipanjskog prvenstva.

Reprezentacija Luiza Felipea Scolarija povela je već u 22. minuti, kada je uslijedio opasan prodor Paulinha po desnom boku. Zatim je veznjak Tottenhama ubacio loptu u šesnaesterac, gdje je u mrežu zakucava Bernard. Tim rezultatom (1:0) se pak i otišlo na odmor, dok je u nastavku uslijedio pravi potop Hondurasa.

U desetoj minuti nastavka, Neymar je izveo "skraćeni korner", loptu glavom zahvaća Dante. Ona se ipak do mreže odbila od more noga gostujućih braniča, no gol je pripisan Bayernovom defenzivcu. Za 3:0 pogađa Maicon u 66. minuti utakmice, a samo četiri minute potom Willian je pospremio loptu u mrežu Valladeresa i postiže svoj prvijenac za brazilsku nogometnu reprezentaciju.

Na konačnih 5:0 za Seleçao, dobro plasiranim udarcem postavlja Hulk 16 minuta prije kraja.

Prijateljska utakmica:
Brazil - Honduras 5:0 (1:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2013. u 16:45
    Protiv Hondurasa sve as do asa... nca, nca, nca ca...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.11.2013. u 13:29
    Koja tropska klima ???U Brazilu će u lipnju bit zima... Eventualno u Braziliji će bit toplije od 20 C i u Manausu...Pregazili su Španjolsku , što još moraju "dokazivat" ? Drugi će se morat dokazivat protiv njih...
    Obrisan korisnik
  • narada10818.11.2013. u 00:28
    velika prednost ove ekipe pog. prema evropskim repkama je prilagodenost klimi. Po tim tropskim uvjetima ce bit nekima tesko disati a oni ce leprsati po terenu. No, to nista ne jamci. Ova generacija ce se morati pokazati protiv kvalitetnih obrana. BTW Prvi put mi je draze da komentira Cosic neki od... [više na forumu]
    narada108
  • Obrisan korisnik17.11.2013. u 18:24
    Sto neigraju brazilici sa malo jacom repkom?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.11.2013. u 14:40
    Znači, opet je sve otišlo u Honduras!
    Obrisan korisnik