Nogomet

Messi: "Sretan sam zbog Cristiana Ronalda, drago mi je da najbolji dolaze u Brazil"

Branimir Korać • četvrtak, 21.11.2013.
Messi: "Sretan sam zbog Cristiana Ronalda, drago mi je da najbolji dolaze u Brazil"
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo je oduševio sjajnim nastupom u uzvratnom dvoboju dodatnih kvalifikacija protiv Švedske. Priznanje mu je odao i Lionel Messi koji tvrdi da je sretan zbog Ronaldovog dojmljivog nastupa...

Veliki dvoboj Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića pripao je Ronaldu. Portugal je u dva susreta svladao Švedsku s ukupnih 4:2, Ronaldo je postigao sve pogotke za Portugal, a Ibrahimović sve za Švedsku.

Nastup Ronalda pratio je i Lionel Messi koji je bio sretan zbog kvalitetnog nastupa zvijezde madridskog Reala.

"Bio sam jako sretan zbog Cristiana kada je zabio te golove. Sjajno je što će najbolje reprezentacije doputovati u Brazil, a Ronaldu je tamo svakako mjesto. Njegov golgeterski učinak je sjajan već niz godina. Teško je reći jesu li ovo njegovi najbolji trenuci, uvijek je u vrhunskom izdanju i postiže pogotke kada god nastupa. Takav je već godinama, bio na vrhuncu ili malo ispod toga, kod njega nema posebne razlike", istaknuo je Messi.

Messi ističe kako mu je cilj s Argentinom osvojiti naslov svjetskog prvaka.

"I moj san kao i san cijele Argentine je osvojiti naslov prvaka svijeta. Moramo popraviti još neke stvari, ali imamo još dovoljno vremena, sedam mjeseci je pred nama. Nadam se da ćemo biti u borbi za naslov, ali tu će biti još puno reprezentacija."

Po pitanju klupske karijere, njegove namjere su jasne.

"Želim zauvijek ostati u Barceloni. Zahvalan sam na interesu i lijepo je čuti da vas netko želi, međutim moj život je Barcelona."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.11.2013. u 20:44
    Ma mali priča u prazno, klasične Realovske frustracije. Družio se inače s Messijem pa zna njegov karakter, a još počesto čita Marcu pa mu nije ni zamjeriti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2013. u 00:43
    C. Ronaldo 4: 2 Z. Ibrahimović , jednostavno bolji ide u Brazil.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2013. u 00:03
    čovjek te lijepo pitao i ti i dalje ne iznosiš niti jednu izjavu nekog igrača protiv messija nego baljezgaš o nečem šta je samo tebi očito jasno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.11.2013. u 22:40
    Ekipa, ti dečki su kilometrima od nas... Žive lijep život, imaju para, uspješni su... S druge strane postoje mediji koji moraju živjeti od nečega. Posebno oni žuti... U njima se dnevno nakenja masu gluposti koje oni saznaju iz 'povjerljivih izvora' na koje se mnogi zakače, a ponekad i ovi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.11.2013. u 22:34
    ajde kad vec kazes da si davno prestao pisat ozbiljno na forumu otidi na 24sata ili spredx.hr,tamo su takvi slicni tebi sa takvim komentarima..
    Obrisan korisnik