Nogomet

Ferdinand: "Moramo ponoviti igru iz prvog susreta i vratit ćemo se s bodovima"

Branimir Korać • srijeda, 27.11.2013.
Ferdinand: "Moramo ponoviti igru iz prvog susreta i vratit ćemo se s bodovima"
Foto: EPA

Važan dvoboj u skupini A Lige prvaka večeras u Leverkusenu igraju domaći Bayer i Manchester United. Za obje momčadi ovo je vrlo važna utakmica u kojoj čak i mogu osigurati prolazak skupine i prije posljednjeg kola...

Manchester United je na Old Traffordu lako izašao na kraj s Bayerom, slavio je s glatkih 4:2, a dojam je na kraju bio još povoljniji. Rio Ferdinand se nada kako bi United mogao ponoviti tu igru i doći do važnih bodova.

"Odigrali smo jako dobro u prvoj utakmici, odlično smo stajali na terenu, kretnje su bile sinkronizirane, puno smo trčali i odigravali iz prve. Bilo bi jako dobro da uspijemo ponoviti taj nastup u tom slučaju bi se vratili kući s bodovima i već večeras riješili pitanje prolaza", tvrdi Ferdinand za Unitedovu stranicu.

Manchesterova obrana morat će posvetiti najveću pozornost Stefanu Kiesslingu koji i ove sezone igra vrlo dobar nogomet.

"On se jako dobro kreće i gledali smo puno njegovih snimaka uoči prvog dvoboja tako da nam je bilo poznato koliko je opasan. U Njemačkoj je postigao puno golova i moramo biti oprezni te ga spriječiti da uđe u prilike jer ih zna iskoristiti. Video analiza je važan dio pripreme za Ligu prvaka jer te igrače ne gledate svaki tjedan tako da ih ne poznajete toliko dobro", dodaje Ferdinand.

Branič Uniteda je približio i svoj način pripreme za utakmice Lige prvaka.

"Gledam kako pojedina momčad napada, na koji način dolaze do gola i kako se koji napadač kreće. Mislim da je to vrlo važno jer braniči moraju znati na koji način protivnik igra, kako se kreće i koju nogu više koristi. Video je u tome ključan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Gjergj28.11.2013. u 12:17
    Ou em đi
    Gjergj
  • Obrisan korisnik27.11.2013. u 18:14
    Moyes, za Bozic u shopping. 45 miljuna i imas vrhunsku ekipu: Rakitic 30 i Sneider 15.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.11.2013. u 17:12
    ne bi vas ubilo da stavite sa strane tablicu skupine o kojoj je riječ u tekstu...
    Obrisan korisnik