Zimski sportovi

Navijači izabrali Jonathana Cheechooa u KHL All Star momčad Zapada

Željka Jurkas • petak, 29.11.2013.
Navijači izabrali Jonathana Cheechooa u KHL All Star momčad Zapada
Foto: Davor Sajko

S više od sedam tisuća glasova Medveščakov član Jonathan Cheechoo izabran je u najbolju momčad Zapada za All Star susret KHL-a. Po tri napadača, dva braniča i jednog vratara svake konferencije birali su navijači...

Početkom godine odlučeno je da će nakon pet godina All Star susret KHL-a biti održan van granica bivšeg Sovjetskog Saveza. Primarni izbor bio je Prag, no zbog problema s dvoranom cijeli događaj je u rujnu prebačen u Bratislavu, u Slovnaft Arenu. Tako će stanovnici slovačkog glavnog grada, ali i ostali ljubitelji hokeja moći uživati u majstorijama zvijezda Lige drugog vikenda u siječnju 2014.

Cijeli program počinje u petak, 10. siječnja kada na led izlaze veterani Rusije i Slovačke u Utakmici Legendi. Glavni spektakl zakazan je za subotu, 11. siječnja kada će osim utakmice između najboljih igrača Istoka i Zapada gledatelji moći popratiti razna natjecanja brzine, vještina i snalažljivosti, kako pojedinaca, tako i cijelih momčadi.

Odabir igrača koji će predstavljati konferencije podijeljen je, odnosno suradnja je triju strana – navijača, novinara i same Lige. U zadnjih tjedan dana glasanje navijača bilo je omogućeno na službenoj stranici događaja. Jutros su objavljeni rezultati i ono što nas najviše veseli, igrač zagrebačkog Medveščaka, Jonathan Cheechoo izabran je kao jedan od tri napadača u momčad Zapada. Tamo se pridružuje Ilji Kovalčuku i Alexu Radulovu. Uz njih u navijačku postavu Zapada ušli su braniči Sandis Ozolins i Deron Quint, uz vratara Alexa Yeryomenka. Momčad Istoka na golu će imati Mikka Koskinena, u obrani Kirila Koltsova i Shauna Heshka, dok će u napadu biti dva igrača Metallurg Magnitogorska i trenutno vodeći strijelci lige Sergei Mozyakin i Danis Zaripov, i igrač Barys Astane Brandon Bochenski.

Konačni popis igrača bit će objavljen kasnije. Sve dodatne informacije mogu se pronaći ovdje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.11.2013. u 10:55
    Genijalno! U prvoj sezoni imamo igrača u prvom All Star napadu! Cheechoo će igrati u liniji s Kovaljčukom i Radulovim! Pa njih dvojica zarađuju po 5-8 milja eura dok je Cheechoo kod nas najplaćeniji s 200.000. Svaka čast vodstvu Medvjeda što su ga uspjeli dovesti. Samo da nam još ostane do kraja... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.11.2013. u 18:07
    Izabran u NHL, KHL i AHL All Stars!!!
    Obrisan korisnik
  • zovche29.11.2013. u 11:50
    Sandis Ozolins :) taj jos igra... bio je zvjerka u NHL 98 imao dobar sut :)
    zovche