Zimski sportovi

Nakon Cheechooa i Kurtis Foster izabran u All Star momčad Zapada

Željka Jurkas • utorak, 10.12.2013.
Nakon Cheechooa i Kurtis Foster izabran u All Star momčad Zapada
Foto: Davor Sajko

Tjedan dana predstavnici medija glasali su i sastavljali drugu liniju i zamjenskog golmana momčadi Istoka i Zapada koje će se susresti u Bratislavi 11. siječnja 2014. Na popisu šestorice igrača Zapada našao se i Medveščakov Kurtis Foster...

Kurtis Foster tako je uz, proteklog tjedna izabranog, Jonathana Cheechooa drugi član Medveščaka koji će u siječnju nastupiti u Bratislavi.

Od utorka su poznate i druge linije i zamjenski vratari onoga što će biti dvije najbolje momčadi KHL-a. Objavljeni su igrači koji su dobili najviše glasova novinara te se pridružuju "navijačkoj" momčadi Istoka i Zapada. Za kompletiranje timova još se čeka objava igrača u izboru same Lige.

Kao drugi vratar Zapada nastupit će Ivan Lisutin, a na strani Istoka Konstantin Barulin, prvi vratar prve momčadi Istoka, Ak Barsa, kojeg sutra imamo priliku gledati u Ledenoj dvorani Doma Sportova.

U braniče Istoka ušli su, očekivano branič Metallurg Magnitogorska Chris Lee, i Jusso Hietanen. Zagrebački Medvjed, Kurtis Foster je uz Maxima Čudinova izabran u obranu Zapada.

Drugu liniju napada Zapada sačinjavat će igrači dva moskovska kluba, CSKA-ov Nikolai Prohorkin i Dinamov Leo Komarov, i Viktor Tikhonov iz SKA St. Petersburga. "Novinarski" sastav Istoka upotpunjuju Fedor Malihin, Enver Lisin i Jori Lehtera.

Ulaznice za All Star utakmicu puštene u prodaju prošli petak rasprodane su isti dan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.12.2013. u 22:51
    eci peci pec.
    Obrisan korisnik
  • raz_bojnik10.12.2013. u 22:16
    ok, onda fale još dvije linije, kako dolaze do njih?
    raz_bojnik
  • Lovro-ZG10.12.2013. u 21:35
    Pa četiri, ko i na svakoj drugoj hokejskoj tekmi.
    Lovro-ZG
  • raz_bojnik10.12.2013. u 21:23
    koliko linija uopće igra na allstaru?
    raz_bojnik