Nogomet

Mamić: "Moramo biti još agresivniji, ubojitiji i dominantni na svim dijelovima terena"

Ante Dubravac • utorak, 03.12.2013.
Mamić: "Moramo biti još agresivniji, ubojitiji i dominantni na svim dijelovima terena"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon što su u prvenstvenom dvoboju odigrali 2:2 pred nogometašima Dinama je novi dvoboj s Hajdukom. Ovoga puta riječ je o prvom susretu četvrtfinala Kupa.

Sportski direktor i aktualni trener Dinama Zoran Mamić se nad da će njegova momčad pružiti još bolju igru te da će prvenstveno konačni rezultat biti puno povoljniji za domaćine.

"Očekujemo vrlo sličnu utakmicu onoj prije par dana, otvorenu i napadačku s time da, naravno, ovoga puta očekujem bolju efikasnost moje momčadi," izjavio je Mamić.

"Naša želja je biti još agresivniji, ubojitiji i na svim dijelovima terena dominantna momčad. Naravno, treba to pokazati na terenu, a momčad je u većem dijelu u nedjelju i pokazala da može jer smo stvorili niz prilika,"

Dinamov strateg se osvrnuo još jednom na protekli dvoboj te komentirao poteze koje je vukao za vrijeme susreta: "Uvijek se pitaš što se moglo drugačije, to je normalno. Ipak, nitko ne zna što bi bilo da nekoga nisam izvadio ili da sam ubacio nekog drugoga igrača. Teško je reći bi li neki drugi potez bio bolji ili lošiji."

Posebnu pohvala za svoje igre u zadnje vrijeme dobio je Domagoj Antolić: "Ne mislim da je to moja zasluga, ali poklopilo se da je Antolić sve utakmice otkako sam ja tu odigrao jako dobro. On sigurno može i puno bolje i kvalitetnije te mi je jako žao što je u karijeri izgubio barem dvije godine zbog ozljeda metatarzalnih kosti. Nadam se da će biti zdrav, a onda će biti samo sve bolji i bolji."

Za kraj je Zoran Mamić uputio i poruku prema klupi Hajduka: "Volio bih da klupa Hajduka ipak bude malo više u znaku fair-play igre. Stajao sam na liniji cijelu utakmicu i na svaku odluku njihova klupa skače, a mislim da to nije put kojim treba ići," zaključio je Mamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.12.2013. u 16:44
    ima tu istine. kad je soudani tek došao zabijao je i svi su govorili kako dinamo nije nikad tako dobro pojačanje kupio. sad ga gledaš i čudiš se kakve su to priče bile. pinto je nespreman pokazivao u prvim utakmicama puno, sad oscilira, no on je još uvijek kvalitetan. jedino fernandez ima drugačiji... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2013. u 16:16
    daleko su oni od prave momčadi, svake godine sve dalje..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2013. u 15:50
    Dinamo nema PRAVOG pravog trenera od Osvalda Ardillesa.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2013. u 15:49
    Bzvz... Pa ekipa je sa juga, jasno da mora skakati svako malo da se zagrije kad dođe na kontinent. You know nothing, Zoki Snow :)
    Obrisan korisnik
  • Sensation03.12.2013. u 15:46
    dinamo nema pravog trenera vec jako dugo i to se vidi(cini mi se od vahe da nije bilo trenera na klupi). pojacanja fernandes, pinto, soudani su bili bolji igraci kada su stigli u dinamo nego sada. tada su svi djelovali cak bolje uigrano nego sada.. totalno blesavo ali je tako. a igraci koji odu iz... [više na forumu]
    Sensation