Nogomet

Ludogorec uoči susreta s Dinamom upisao poraz u derbiju

Branimir Korać • subota, 07.12.2013.
Ludogorec uoči susreta s Dinamom upisao poraz u derbiju
Foto: EPA

Uoči susreta posljednjeg kola Europske lige protiv Dinama, Ludogorec je odradio derbi dvoboj protiv Levskog iz kojeg je na kraju izašao poražen. Levski je na gostovanju slavio s minimalnih 1:0...

Borba za naslov prvaka u Bugarskoj ponovno je neizvjesna. Ludogorec je do prije dva kola imao šest bodova prednosti nad Litexom, međutim samo remi protiv Černog Mora i zatim poraz od Levskog, doveli su momčad iz Razgrada u neugodniju situaciju s obzirom da je Litex stigao na samo bod zaostatka.

Gosti su pod svaku cijenu tražili pobjedu kako bi se vratili u igru za što bolju poziciju za doigravanje i u tome su i uspjeli iako su posljednjih 15 minuta igrali s igračem manje zbog isključenja Angelova.

Već u četvrtoj minuti Levski je poveo preko Tourea i tih 1:0 sačuvao je do samog kraja. Činilo se da bi domaćin mogao izvući barem bod i sačuvati prednost na ljestvici, međutim nije u tom uspio.

U samoj završnici susreta, u sudačkoj nadoknadi, travnjak je napustio i Junior također zbog drugog žutog kartona, čime su u posljednjim trenucima susreta snage bile brojčano poravnate.

Bivši vratar Hajduka Goran Blažević nije nastupio već je cijeli susret odgledao s klupe.

Bugarsko prvenstvo, 21. kolo:
Ludogorec - Levski 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Lovro-ZG10.12.2013. u 09:02
    jeeej, kad bi nam to barem išta značilo...
    Lovro-ZG
  • Obrisan korisnik10.12.2013. u 08:49
    Doći će oni na Maksimir uskoro... Naplata slijedi!!!
    Obrisan korisnik