Nogomet

Bilićev Bešiktaš propustio priliku kod kuće, Sivasspor došao do boda

Ivor Krapac • ponedjeljak, 09.12.2013.
Bilićev Bešiktaš propustio priliku kod kuće, Sivasspor došao do boda
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Bešiktaša nisu došli do pobjede na domaćem terenu u 14. kolu turskog prvenstva. Momčad koju s klupe vodi Slaven Bilić uzela je samo bod protiv gostujućeg Sivasspora, koji je dugo bio u zaostatku, a vratio se izjednačujućim pogotkom 20-ak minuta do kraja utakmice...

Istanbulski Bešiktaš nije opravdao ulogu favorita u 14. kolu turskog prvenstva. Momčad Slavena Bilića je u ponedjeljak navečer pred svojim navijačima odigrala 1:1 protiv Sivasspora, čime je propustila dočekati naredno kolo na drugom mjestu ljestvice.

Bešiktaš je poveo u ranoj fazi susreta, u petoj minuti, kada se na semafor upisao Portugalac Hugo Almeida. Za završnih 1:1 pobrinuo se još jedan portugalski nogometaš, Manuel da Costa. Obrambeni igrač gostiju je u 71. minuti zabio izjednačujući pogodak za momčad iz Sivasa, koju s klupe vodi proslavljeni nekadašnji brazilski reprezentativac Roberto Carlos.

S dolaskom samo do boda na domaćem terenu, Bešiktaš je poslije 14. kola na trećem mjestu ljestvice, bodovno poravnat s četvrtoplasiranim Galatasarayem (26), koji ima slabiju gol-razliku. Sivasspor je u skupini od tri momčadi koje su poredane od pete do sedme pozicije, s po 23 boda, uz Eskisehirspor i Trabzonspor.

Na prvom mjestu i dalje je Fenerbahče, koji je u dosadašnjim ovosezonskim ligaškim nastupima prikupio 35 bodova, a drugoplasirana je Kasimpaša, s 27 bodova, jednim više od Bešiktaša i Galatasaraya.

Tursko prvenstvo, 14. kolo:
Bešiktaš - Sivasspor 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.12.2013. u 20:35
    Bilić na slici izgleda ko Drakula haha
    Obrisan korisnik