Nogomet

Mhitarjan: "Znali smo da Napoli vodi i dali smo zadnji atom snage za pobjedu"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 12.12.2013.
Mhitarjan: "Znali smo da Napoli vodi i dali smo zadnji atom snage za pobjedu"
Foto: EPA

Dortmundska Borussia osigurala je prolazak skupine golom u 87. minuti susreta u Marseilleu. Remi joj nije ništa značio, donosio je tek treće mjesto dok je pobjeda s druge strane donosila prvu poziciju u skupini i prolaz...

Golom Kevina Grosskreutza u 87. minuti susreta u Marseilleu, Borussia je osigurala prvo mjesto u skupini i prolaz dalje. Izbacilo je to Talijane kojima niti 12 bodova nije bilo dovoljno, a ispali su za samo jedan pogodak.

"Jako smo ponosni jer smo odigrali odličnu utakmicu. Tijekom susreta smo čuli da Napoli vodi s 1:0 i dali smo zadnji atom snage za pobjedu u ovom susretu. Očekivali smo tešku utakmicu jer smo znali da Marseille neće htjeti s nulom završiti natjecanje. Nije bilo lako igrati protiv momčadi koja ima igrača manje, iako su bili prisiljeni na obranu, domaćini su opasno prijetili iz kontranapada i imali su prilika za pogotke. Skupina je bila vrlo teška i sretni smo što smo završili kao prvi. Imali smo problema, crvenih kartona, ozljeda, ali unatoč tome pronalazili smo igrače koji su sposobni igrati sjajan nogomet", govorio je nakon susreta Henrih Mhitarjan.

Roman Weidenfeller je osjetio olakšanje zbog prolaza i osvajanja prvog mjesta u skupini.

"Hvala Bogu, uspjeli smo. Nadam se da ćemo imati što lakšeg protivnika u osmini finala. Svjesni smo da će biti teško, ali ipak s nešto više mira možemo dočekati ždrijeb. Čuli smo za Napolijev gol i svega par minuta prije kraja susreta bili smo van osmine finala. Međutim trenutak kasnije smo već bili prvi u jako teškoj skupini. Bilo je kao protiv Malage prošle sezone kada smo jednostavno znali da ćemo postići pogodak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • arsenal-lover20.12.2013. u 17:38
    Mkhitaryan se zove lik ne Mhitarjan...
    arsenal-lover