Nogomet

Kayserispor remizirao na domaćem terenu i ostao u zoni ispadanja

Branimir Korać • subota, 14.12.2013.
Kayserispor remizirao na domaćem terenu i ostao u zoni ispadanja
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U 15. kolu turskog prvenstva Kayserispor je odigrao neriješeno na svom travnjaku protiv Eskisehirspora i tako i dalje ostao na 17. poziciji. U susretu protiv Eskisehirspora, momčad s najboljom obranom u ligi, Kayserispor nije uspio doći do pobjede...

Robert Prosinečki s Kayserisporom treću utakmicu u nizu u prvenstvu nije stigao do pobjede. Ovaj put je ugostio sastav Eskisehirspora, čvrstog protivnika koji se odlikuje vrlo dobrom obranom.

Eskisehirspor je u dosadašnjem dijelu sezone primio najmanje pogodaka u ligi, do ovog susreta svega deset i kada je stigao do vodstva u 68. minuti preko Atesa koji je netom prije ušao u igru, činilo se kako će Kayserispor ponovno ostati bez bodova.

Ipak 11 minuta prije kraja domaćin je uspio konkretizirati terensku nadmoć i pogotkom Yilmaza doći do poravnanja i 11. ovosezonskog boda.

U sljedećem kolu Kayserispor će imati novu priliku za pobjedu kada će na svom travnjaku u sljedeću nedjelju ugostiti momčad Konyaspora, protivnika koji se nalazi u donjem dijelu ljestvice.

Tursko prvenstvo, 15. kolo:
Kayserispor - Eskisehirspor 1:1

Ljestvica:
1. Fenerbahče 38
2. Kasimpasa 27 (-1)
3. Bešiktaš 26 (-1)
4. Galatasaray 26 (-1)
...
6. Eskisehirspor 24
...
17. Kayserispor 11
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199015.12.2013. u 15:20
    jeba majku svaki put uđen u kladionicu i u ponudi pogledon tražin ove od Robija, i nikad ih pripoznat, uvik ih mišan sa Eskisehirsporon, i slicnin imenima. ko da su kinezi ne razlikujen ih. mada ove sezone bolje da ih ne nalazin, usrićija bi se da na njih igran....
    Hrvoje1990