Nogomet

Kostas Mitroglou stavio potpis na produženje ugovora s Olympiakosom

Branimir Korać • četvrtak, 19.12.2013.
Kostas Mitroglou stavio potpis na produženje ugovora s Olympiakosom
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što je sve veći broj klubova počeo pokazivati interes za dovođenjem Kostasa Mitrogloua, Olympiakos mu je ponudio produženje ugovora što je ovaj i prihvatio. Prema novom ugovoru, Mitroglou će biti član Olympiakosa do 2017. godine...

Dobri nastupi prvenstveno u Ligi prvaka i u dresu grčke reprezentacije podigli su rejting Kostasu Mitroglouu za kojeg je interes počelo pokazivati sve više klubova.

Kako bi "otjerali" zainteresirane i pokazali želju Mitrogloua i Olympiakosa za nastavak suradnje, produžen je ugovor i to do 2017. godine. Nije postojala opasnost da Mitroglou napusti klub kao slobodan igrač, ugovor mu je trajao do 2016. godine, no ovaj potez je više pokazatelj kako se Olympiakos ne želi odreći svojeg prvog strijelca.

"Jako sam sretan što sam stavio potpis na produženje ugovora s Olympiakosom i tako pokazao da i dalje želim nositi dres kluba svojih snova. Želim zahvaliti Olympiakosu što je vjerovao u mene čak i u onim trenucima kada mi u karijeri i nije sve išlo tako glatko", rekao je Mitroglou.

Mitroglou je u Olympiakosu od 2007. godine kada je stigao iz redova Borussije iz Mönchengladbacha, no nije konstantno bio prva napadačka opcija pa je čak jedno vrijeme proveo i na posudbi u Panioniosu i Atromitosu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.12.2013. u 00:24
    odličan
    Obrisan korisnik
  • hanson19.12.2013. u 22:54
    Odličan igrač, čudim se da niko od većih klubova nije pokazao interes
    hanson