Nogomet

Video: Bivši napadač Šibenika presudio Bilićevom Bešiktašu

Branimir Korać • petak, 27.12.2013.
Video: Bivši napadač Šibenika presudio Bilićevom Bešiktašu
Foto: EPA

Posljednje kolo prvog dijela sezone u Turskoj Bilićevom Bešiktašu donijelo je gostovanje u Ankari kod Genclerbirligija. Iako je Bešiktaš očekivao bodove koji bi mu puno značili uoči nastavka sezone, Genclerbirligi je upisao minimalnu pobjedu...

Turci ovog vikenda igraju susrete posljednje kola prvog dijela sezone, a 17. kolo otvorili su Genclerbirligi i Bešiktaš. Bešiktaš je u susret ušao s titulom favorita, tražio je bodove koji bi mu osigurali ostanak u vodećem kvartetu u zimskoj stanci, međutim domaćin je samo potvrdio dobru formu.

Četvrtu utakmicu zaredom Genclerbirligi je neporažen, a novu pobjedu ostvario je protiv Bešiktaša zahvaljujući golu bivšeg igrača Šibenika Ermina Zeca.

Zec je u 21. minuti doveo svoju momčad u vodstvo i do kraja susreta Bešiktaš nije uspio doći barem do poravnanja iako je u drugom poluvremenu igrao otvorenije i imao je prilika. Međutim imali su ih i domaćini koji su koristili prostor ostavljen napadačkom igrom Bešiktaša.

Ova pobjeda pomogla je Genclerbirligiju da se približi sredini ljestvice i skoči na 11. mjesto. Svih 90 minuta u domaćem sastavu odigrao je bivši stoper Šibenika i mlade hrvatske reprezentacije Ante Kulušić.

Tursko prvenstvo, 17. kolo:
Genclerbirligi - Bešiktaš 1:0

Ljestvica:
1. Fenerbahče 38 (-1)
2. Kasimpasa 31
3. Galatasaray 30 (-1)
4. Bešiktaš 29
...
11. Genclerbirligi 21
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.12.2013. u 14:52
    Što znači: ... repku je dobro vodio... Prvi ciklus svaka čast, drugi katastrofa, a treći više loše nego dobro jer se ne smije zaboraviti da smo bili u najslabijoj grupi koju smo igrali u kvalifikacijama od osamostaljenja - kad se sve zbroji osrednje prema lošem, baš kao i u klupskoj trenerskoj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2013. u 00:21
    Vidin Bilića za koju godinu za kormilon Dugopolja.
    Obrisan korisnik
  • jeffhardy1928.12.2013. u 00:03
    Dobro je krenuo u prvenstvo, ali u zadnje vrijeme niže samo loše rezultate. Iskreno sam očekivao puno više od njega kao trenera. Repku je dobro vodio, ali sad mu ne ide baš najbolje.
    jeffhardy19