Rukomet

700 mladih rukometaša na 2. Međunarodnom turniru u Splitu

Sportnet • petak, 03.01.2014.
700 mladih rukometaša na 2. Međunarodnom turniru u Splitu

Završen je 2. Međunarodni rukometni turnir za dječake i djevojčice Split 2013, koji je okupio 700 sudionika iz Hrvatske te Slovenije. Turnir u Splitu postaje jedan od vodećih s ciljem da se u narednim godinama prometne u vodeći turnir za djecu u cijeloj regiji...

Završni dan trodnevnog događaja pratio je veliki broj roditelja koji su uživali u cijelokupnoj atmosferi turnira. Svi sudionici su najavili dolazak i dogodine uz Slovence koji su oduševljeni viđenim te su također najavili dolazak i iduću godinu.

Cilj turnira je iz godine u godinu podizati broj sudionika natjecanja te dizanje kvalitete istoga uz dovođenje jakih klubova iz Europe, što će se u narednim godinama i dogoditi s obzirom na jako veliki broj zainteresiranih klubova ukoliko se termin održavanja pomakne u siječanj, što će bit i učinjeno za narednu godinu.

"U kontaktu smo s jako velikim brojem klubova i trenera koji su iskazali želju za dolaskom naredne godine, ali pod uvjetom da turnir bude organiziran u siječnju, što će biti učinjeno. Već sada mogu reći da će termin bit prolongiran za desetak dana unaprijed, odnosno za početak siječnja", kazao je Mario Čaljkušić, organizator turnira i voditelj škole rukometa RK Split.

Pobjednici turnira po kategorijama

Muški turnir

1998-1999 1. RK Marina Kaštela
2000-01 1. RD Škofja Loka
2002 - 03 1. MRK Trogir
mini rukomet 1. MRK Trogir

Ženski turnir

2000-01 1. ŽRK Trogir
2002-03 1. ŽRK Petason & Vranjic

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!