Nogomet

Dvojica bivših turskih reprezentativaca pojačali Antalyaspor u borbi za ostanak

Branimir Korać • utorak, 07.01.2014.
Dvojica bivših turskih reprezentativaca pojačali Antalyaspor u borbi za ostanak
Foto: Davor Sajko

Antalyaspor do kraja sezone očekuje teška borba za ostanak u društvu najboljih turskih klubova, a u tome bi joj trebala pomoći i dvojica nekadašnjih turskih reprezentativaca. Novi članovi Antalyaspora tako su postali Semih Sentürk i Giray Kacar...

14. momčad turskog prvenstva Antalyaspor u nastavak sezone krenut će ojačana dvojicom igrača s reprezentativnim iskustvom. Novi članovi Antalyaspora postali su Giray Kacar i Semih Sentürk.

Kacay dolazi iz redova Trabzonspora gdje je ove sezone imao dosta sitnih problema s ozljedama, ali je svejedno skupio ukupno 11 nastupa. Uspio je postići jedan pogodak i to u pobjedi protiv Derry Cityja 4:2 u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Kacay u biografiji ima zapisan i jedan nastup za tursku reprezentaciju i to 11. studenog protiv Hrvatske pod vodstvom Guusa Hiddinka.

Još jedan hrvatski poznanik završio je u Antalyji i to krvnik s Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj Semih Sentürk. Sentürk je bio strijelac onog šokantnog gola u 120. minuti u četvrtfinalu nakon čega je Hrvatska poražena poslije izvođenja kaznenih udaraca.

Sentürk dolazi kao slobodan igrač, a prošle sezone je ubilježio posljednje nastupe i to igrajući u Fenerbahčeu, klubu u kojem je proveo gotovo cijelu igračku karijeru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!