Nogomet

Šahtarov Brazilac Maicon poginuo u prometnoj nesreći u Donecku

Branimir Korać • subota, 08.02.2014.
Šahtarov Brazilac Maicon poginuo u prometnoj nesreći u Donecku

25-godišnji brazilski internacionalac Maicon Pereira de Oliveira poginuo je u prometnoj nesreći u Donecku. Maicon je bio igrač Šahtara koji se u Donecku nije naigrao te je proveo neko vrijeme na posudbama u Zoryi i Iličivecu...

Tužna vijest stigla je iz Ukrajine. Šahtar je jutros potvrdio kako je 25-godišnji Brazilac Maicon Pereira de Oliveira poginuo u prometnoj nesreći.

Maicon je bio član Šahtara od ljeta 2012. godine kada je kao slobodan igrač potpisao trogodišnji ugovor, međutim u Donecku nije dobio pravu priliku.

U dresu Šahtara skupio je tek šest nastupa i postigao je jedan pogodak, 11. svibnja prošle godine u pobjedi protiv Tavriye 5:0.

Napadač iz Rio de Janeira karijeru je započeo u mladim kategorijama Fluminensea,a 2009. godine preselio je u Ukrajinu gdje je tri sezone uspješno nastupao u dresu Volyna.

Nakon prelaska u Šahtar, odmah je proslijeđen na posudbu u Zoryu, a ovu sezonu je također proveo na posudbi i to u Šahtarovoj podružnici Iličivecu. Prije mjesec dana Šahtar je objavio kako će mladi Brazilac i ostatak sezone odraditi u dresu Iličiveca.

Foto: Oleg Dubina, Wikipedia

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.02.2014. u 14:54
    RIP. Kad sam ovu vijest pročitao na SN, dobio sam dojam da je veća vijest činjenica što je igrao u klubu u kojem igraju Eduardo i Srna nego da je momak poginuo.
    Obrisan korisnik