Nogomet

Anti Vukušiću dovoljno 28 minuta za prvi pogodak u dresu Lausanne

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 17.02.2014.
Anti Vukušiću dovoljno 28 minuta za prvi pogodak u dresu Lausanne
Foto: Bruno Karadža

Ante Vukušić dobro je krenuo u švicarskom prvoligašu Lausanni. U svojoj prvoj službenoj utakmici za novi klub 23-godišnji Sinjanin zabio je pogodak, ali nije uspio izbjeći poraz...

Vukušić se ove zime ipak uspio izvući iz talijanske Pescare, a posudbu u švicarskog prvoligaša Lausannu otvorio je pogotkom na službenom debiju. U 28. minuti gostovanja kod Young Boysa Vukušić je zabio za smanjenje na 2:1, no njegova momčad ipak nije uspjela izbjeći poraz. Završilo je 5:3 za momčad iz glavnog grada Berna.

Vukušić je na terenu proveo svih 90 minuta i zaslužio pozitivne ocjene usprkos porazu. Lausanne je u teškoj situaciji na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo 10 osvojenih bodova u 21 kolo, sa 7 bodova zaostatka za pretposljednjim Sionom.

Svih 90 minuta odigrao je i Tomislav Puljić, zapovjednik obrane Luzerna u pobjedi protiv Aaraua 3:2. Njegova momčad nalazi se na 4. mjestu s 35 bodova i realnim europskim ambicijama do kraja sezone. Na ljestvici vodi Basel s 42 boda, slijede ga Young Boys sa 37, te Grasshopper s 36.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • karioke bučani17.02.2014. u 16:13
    definitivno prisilna prodaja, znam iz prve ruke, gadi mi se iti pričat o tome koiki je pritisak na njemu bio i čime su ga sve ucjenjivali... al vratit će se Ante na veliku scenu, samo hrabro sinjski dijamantu!!
    karioke bučani
  • Obrisan korisnik17.02.2014. u 14:04
    prvi put čujem da je nogometaš prislino prodan. prijatelju moj, da se njemu nije išlo ne bi nikad otišao. nije to mls ili nba
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir17.02.2014. u 11:56
    Grozno, gdje je završio Vukušić nakon prisilne prodaje u Pescaru(zadnji klub serie a), sada zadnji klub švicarske lige, a dečko je veliki potencijal. Uz pravi razvoj, trebao je biti reprezentativac. Ovako kako sada stoje stvari, neće to izaći na dobro.
    Mithrandir