Rukomet

Karlovčani ostali kratki u uzvratu, Metaloplastika ide dalje

Branimir Korać • subota, 22.02.2014.
Karlovčani ostali kratki u uzvratu, Metaloplastika ide dalje

Rukometaši Karlovca u svojoj dvorani pokraj Korane ugostili su momčad Metaloplastike iz Šapca i upisali pobjedu 23:22. Ipak, sam pobjeda im nije bila dovoljna za prolazak u četvrtfinale Challenge kupa, dalje idu Šapčani s ukupnih 48:45...

Iako su Karlovčani najavljivali kako bi s pravim pristupom mogli do prolaska u četvrtfinale Challenge kupa preko Metaloplastike, ipak nije išlo. Prednost gostiju iz prvog susreta 26:22 bila je na kraju presudna i Karlovac se oprostio od natjecanja.

U svojoj dvorani Karlovčani su slavili s 23:22, imali su u pojedinim trenucima i željenu prednost, ali u završnici susreta ipak nisu uspjeli to i zadržati te su na kraju morali čestitati gostima.

Na poluvremenu je Karlovac nakon tvrdih 30 minuta vodio s 11:7, imao je i 14:9 u drugom dijelu, ali onda su se gosti počeli vraćati u utakmicu te su u konačnici upisali za njih prihvatljiv poraz.

Domaćin je u svojim redovima imao svega šestoricu strijelaca, a najistaknutiji je bio crnogorski reprezentativac Vuko Borozan s devet golova. Po četiri gola postigli su Ivan Bačić i Matija Perajica, tri Boris Batinić, Dominik Smojver je dodao dva, a Tomislav Huljina jedan pogodak. Najefikasniji u redovima Metaloplastike bio je Bogdan Medurić s pet golova.

Challenge Cup, osmina finala:
Karlovac – Metaloplastika 23:22 (22:26)

Foto: Igor Čeprukovski

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!