Nogomet

Bilić: "Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu. Galatasaray je imao sreće"

Branimir Korać • nedjelja, 23.02.2014.
Bilić: "Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu. Galatasaray je imao sreće"
Foto: Kristijan Komarica

U jednom od velikih turskih derbija jučer su se sastali Galatasaray i Bešiktaša, a pobjedu je odnio Galatasaray. Iako nije bio u podređenom položaju, Bešiktaš je ostao bez bodova, a Slaven Bilić bio je vrlo nesretan nakon dvoboja...

Glupost braniča Bešiktaša Danyja gurnula je Bilićevu momčad u poraz. Klizećim startom u 16 metara Dany je skrivio vrlo očit kazneni udarac i Galatasaray je postigao taj jedan pogodak, dovoljan za pobjedu.

Trener Galatasaraya Roberto Mancini bio je zadovoljan ispunjenim ciljem.

"Bila je to vrlo teška utakmica, baš kako smo i očekivali. Naš protivnik predvođen Slavenom Bilićem je vrlo dobra momčad, međutim napravili smo ono čemu smo se nadali i tako ispunili cilj. Postigli smo pogodak i ostali čiste mreže", rekao je Talijan.

S druge strane Slaven Bilić je imao razloga za nezadovoljstvo. Galatasaray je malo prijetio i njegova momčad je imala više od igre, ali na kraju to nije naplatila.

"Bili smo bolja momčad i zaslužili smo pobjedu. S našom izvedbom niti bod ne bi bio najbolji, a kako ne tek poraz. Izgubili smo od vrlo jake momčadi, ali Galatasaray nije igrao dobro i imao je sreće u ovom dvoboju."

Inače, susret su obilježili i desetominutni prekid zbog ozljede vratara Bešiktaša u završnici susreta, ali i fair-play potez braniča Galatasaraya Semiha Kaye koji je kod nedosuđenog kornera za Bešiktaš prišao sucu i priznao kako je on izbio loptu nakon čega je dosuđen udarac iz kuta za Bilićeve igrače. Naravno, Kaya je zaradio čestitke sa svih strana i to potpuno zasluženo. Sport bi upravo tako trebao izgledati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!