Nogomet

Timoščuk: "U nogometu je sve moguće i pokušat ćemo doći do čuda u Dortmundu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 26.02.2014.
Timoščuk: "U nogometu je sve moguće i pokušat ćemo doći do čuda u Dortmundu"
Foto: EPA

Kao što je Luciano Spalletti brojne pogreške svoje momčadi okarakterizirao kao ključne u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, jednako su napravili i njegovi igrači. U Dortmundu se nadaju čudu i preokretu...

Loš ulazak u utakmicu i brojne pogreške označene su kao glavni razlog glatkog poraza Zenita u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Anatolij Timoščuk tvrdi kako su griješili i igrači Borussije, ali su puno bolje kažnjavali pogreške protivnika.

"Nismo se pojavili na utakmici od prve minute i zato smo kažnjeni. Nakon pet minuta bilo je 2:0 i vrlo je teško igrati protiv Borussije s takvim hendikepom. Dobro smo trenirali posljednjih mjesec dana, ali gosti su u fizički boljem stanju, u natjecateljskom su ritmu i bore se za trofej u Ligi prvaka jer je njemačko prvenstvo praktički riješeno. Naravno da smo razočarani, ali dobro ćemo se pripremiti za uzvrat i pokušati pobijediti. Uvijek će biti pogrešaka, nismo samo mi griješili već i Borussia, ali je ona bolje kažnjavala pogreške. Pred nama je težak posao, u nogometu je sve moguće i probat ćemo do čuda u gostima", tvrdi Timoščuk.

Belgijski reprezentativac Axel Witsel tvrdi kako bi sve bilo drugačije da je Zenit izdržao na početku i da nije primio dva brza gola.

"Teško je vratiti se u utakmicu kada primiš dva gola u prvih pet minuta. I kod 0:0 bi bila jako teška utakmica jer je Borussia dobra momčad, ali kada primite tako brzo golove, posao je puno teži. Oni imaju vrlo dobre igrače, međutim da nismo primili te rane golove, utakmica bi bila potpuno drugačija. Sada će biti vrlo teško u Dortmundu jer trebalo pobjedu 3:0. U nogometu je sve moguće, ali bit će jako, jako teško", tvrdi Witsel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2014. u 21:13
    Vidim da ste ispravili Tymoščuk u Timoščuk.
    Obrisan korisnik