Nogomet

Mancini: "Igrali smo dobro i imamo dobar rezultat, sada su nam šanse oko 40 posto"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.02.2014.
Mancini: "Igrali smo dobro i imamo dobar rezultat, sada su nam šanse oko 40 posto"
Foto: EPA

Jedini dvoboj osmine finala Lige prvaka koji je završen bez pobjednika bio je onaj u Istanbulu između Galatasaraya i Chelseaja. Zanimljiv susret završen je 1:1 i sve je otvoreno uoči uzvrata na Stamford Bridgeu...

Remi iz prvog dvoboja osmine finala Lige prvaka ostavlja dosta prostora i Galatasarayu i Chelseaju za nadu uoči uzvrata u Londonu. Roberto Mancini smatra kako je njegova momčad stigla do dobrog rezultata uz vrlo dobru igru.

"Ovo je dobar rezultat. Napravili smo u početku tri-četiri pogreške, ali u drugom poluvremenu igrali smo jako dobro. U prvom dijelu stajali smo preduboko, igrali smo sa strahom, ali smo zato u drugom dijelu bili dobri. Hajrovića sam izvadio iako nije imao lošu utakmicu, jednostavno smo trebali još jednog igrača u veznoj liniji jer smo tu bili nadjačani. Ne žalim što nisam stavio Semiha Kayu od početka, svi su odigrali dobro. Jedna pogreška je odvela Chelsea do gola", tvrdi Mancini.

Trener Galatasaraya žali što njegova momčad nije postigla još koji pogodak.

"1:1 je dobar rezultat, ali smo zaslužili u drugom poluvremenu još jedan pogodak jer smo igrali jako dobro. Očekujem tešku utakmicu u Engleskoj, međutim moji igrači su pokazali za što su sposobni. Premier liga je jedno od najjačih natjecanja na svijetu, a Chelsea je jedan od najboljih sastava svijeta, međutim sada imamo više šanse nego prije ove utakmice. Smatram da imamo oko 40 posto šanse za prolaz."

Jose Mourinho ponajviše je žalio za propuštenim prilikama iz prvog poluvremena u kojem je njegova momčad ostavila bolji dojam.

"Ovo je Turska, Istanbul, Galatasaray i nije bilo lako, igrali smo protiv velike momčadi s velikim igračima. Prvo poluvrijeme bilo je naše, imali smo prilike za ubiti utakmicu, ali kada smo bili u kontranapadu, nedostajala nam je završnica. Imali smo prilike za postizanje drugog gola koji bi potpuno promijenio utakmicu. U drugom poluvremenu su nas pritisnuli, Galatasaray ima moćne napadače i bekove koji dosta napadaju. no dobro smo se držali i primili gol tek iz prekida."

Portugalac nije oduševljen rezultatom, ali je svjestan da je u Istanbulu teško igrati.

"Rezultat nije fantastičan, ali ako nam navijači daju deset posto onoga što je Galatasaray ovdje imao, bit ću sretan. 1:1 je bolje od 0:0 i ne mogu reći kako imamo loš rezultat jer smo igrali protiv iskusne momčadi s dobrim igračima, ali sam svjestan da ćemo imati težak posao na Stamford Bridgeu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.02.2014. u 13:38
    bolja je pobjeda, ili 0:0, ali eto
    Obrisan korisnik