Nogomet

Marcelo: "Respektiramo Schalke i nećemo slaviti do kraja uzvratnog susreta"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.02.2014.
Marcelo: "Respektiramo Schalke i nećemo slaviti do kraja uzvratnog susreta"
Foto: EPA

Igrači Real Madrida razložno su bili vrlo zadovoljni nastupom u Gelsenkirchenu, ali i dalje tvrde kako u uzvratni dvoboj u Madridu moraju ući s jednakom željom kao u Gelsenkirchenu te odraditi posao do kraja...

Visokih 6:1 u Gelsenkirchenu nije uspavalo Realove igrače koji žele i u uzvratu pokazati da su bolji od Nijemaca. Tek nakon odrađenog drugog dijela posla bit će spremni za slavlje.

"Oduševljeni smo rezultatom. Naravno, imamo veliki respekt prema Schalkeu i nećemo slaviti do uzvrata iako se možda čini kako smo osigurali prolaz. U uzvrat ćemo ući s istom željom i odlučnosti kao što smo ušli u ovaj susret. Želja nam je bila postići što je moguće više pogodaka kako bi se doveli u dobru poziciju uoči druge utakmice. To smo i uspjeli, igrali smo dobro i dat ćemo sve od sebe i u uzvratu jer je Schalke vrlo dobra momčad", tvrdi Marcelo.

Pepe nije imao previše posla u ovom susretu, a sam tvrdi kako nije vjerovao da se dvoboj može ovako rasplesti.

"Iskreno, nisam mislio da je ovakva utakmica moguća u ovoj fazi natjecanja, ali od početka smo igrali sjajno i bili smo dobri u završnici. Napadači su odradili sjajan posao, ali nisu samo oni bili odlični, cijela momčad je bila jako dobra. Svi smo fizički odlično pripremljeni, mentalno vrlo jaki i sposobni za ovakve pobjede. To stvara razliku."

Sergio Ramos dodaje kako bi bio još zadovoljniji da nije bilo primljenog pogotka.

"Jako smo zadovoljni jer uvijek želimo postići što je moguće više golova. Imamo veliku prednost uoči uzvrata, ali pred nama je još posla i nema opuštanja. Schalke će se htjeti predstaviti u drugačijem svjetlu u uzvratu, ovdje su imali loš dan iako su na početku susreta mogli doći do pogotka. Iker i ja bi ili sretniji da nismo primili taj pogodak, ali Schalke je barem s njim dao razloga navijačima za slavlje. Naši ciljevi za ovu sezonu su poznati i na ovo gledamo kao na samo još jednu utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.02.2014. u 14:37
    Daj Marcelo ne seri jbt haha, razbili ste ih i lagano mozete s B-ekipom igrat drugu tekmu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.02.2014. u 13:29
    dasta je, ali eto tako danas svi govore
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.02.2014. u 10:12
    Marcelo je sad pretjerao!
    Obrisan korisnik