Nogomet

Zlatko Dalić pronašao novi angažman, preuzima momčad aktualnog prvaka UAE-a

Branimir Korać • nedjelja, 09.03.2014.
Zlatko Dalić pronašao novi angažman, preuzima momčad aktualnog prvaka UAE-a
Foto: Davor Sajko

Hrvatski stručnjak Zlatko Dalić novi je trener Al-Aina, aktualnog prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata. Čelnici Al-Aina raskinuli su suradnju sa španjolskim stručnjakom Quiqueom Floresom te momčad dali u ruke Daliću...

Zlatko Dalić pronašao je novi angažman na Bliskom istoku. Nakon što je prošle sezone vodio Al-Hilal iz Saudijske Arabije, sada je u ruke dobio momčad prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata Al-Ain.

Al-Ain je donedavno trenirao Quique Flores, španjolski stručnjak koji je ranije vodio Getafe, Valenciju, Benficu, madridski Atletico te od ljetos Al-Ain.

Iako je s momčadi iz Dubaija dobro krenuo u Azijskoj ligi prvaka, Floresu nikako nije išlo u prvenstvu i momčad je ostavio na osmoj poziciji sa 18 bodova manje od vodećeg Al-Ahlija.

Dalić će pokušati podići momčad i započeti seriju pobjeda koja bi Al-Ain vratila u borbu za visoke pozicije, a u tome bi mu trebala pomoći prva zvijezda kluba, ganski reprezentativac Asamoah Gyan.

Debi na klupi hrvatski stručnjak imat će već u srijedu kada njegov novi klub gostuju u Jeddahu u sklopu Lige prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199009.03.2014. u 19:24
    vidi ga šta je pocrnija ki arap pravi. uklopija se u okolinu skroz. odradis doli 2-3 ugovora, zbrinija si sebe i svojih 5 generacija, a niko te ne razvlaci ko ove nas ode jadnike
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik09.03.2014. u 10:04
    ...I novi igrač Al-Aina je Dario Jertec.... Sve je dobro dok kapa provizija od dovedenih igrača. Šteta da se zadovoljio s novcem. Po meni doista u ono vrijeme bio jedan od boljih trenera u HNLu. Očito i u UAE radi dobar posao čim je potražnja za njim takva! Sretno.
    Obrisan korisnik