Nogomet

Grasshopper u sudačkoj nadoknadi spriječio iznenađenje, Vukušić strijelac

Branimir Korać • nedjelja, 09.03.2014.
Grasshopper u sudačkoj nadoknadi spriječio iznenađenje, Vukušić strijelac
Foto: EPA

Nogometaši Lausanne upisali su već 19. poraz u švicarskom prvenstvu i tako su ostali prilično udaljeni od zone ostanka. Novi poraz je stigao na gostovanju kod Grasshoppera gdje im je domaćin zadao završni udarac u 92. minuti...

Nova momčad Ante Vukušića, Lausanne, nikako ne uspijeva proigrati. Nakon nepotpunog 24. kola i dalje čvrsto drži posljednju poziciju i to s ne baš perspektivnom budućnosti.

Sigurna zona udaljena je sedam bodova, a loša vijest za Lausanne je da devetoplasirani Sion uz tih sedam bodova više ima i dvije utakmice manje.

24. kolo donijelo je fenjerašu teško gostovanje kod Grasshoppera, momčadi koja se bori za naslov prvaka, a do posljednjih trenutaka susreta gosti su ipak imali barem bod u džepu.

Grasshopper je status favorita počeo opravdavati brzo i poveo je već u 17. minuti pogotkom Caia i s tih 1:0 za domaćina otišlo se na odmor.

Stvari su se dodatno pogoršale za goste u 62. minuti kada je Plessis zaradio drugi žuti karton, međutim pet minuta kasnije Vukušić je izbjegao pozornosti domaće obrane i poravnao na 1:1.

S desetoricom na travnjaku gosti su se uspješno branili sve do 92. minute kada Dabbur ipak šalje loptu u mrežu Signorija i rješava pitanje pobjednika.

Vukušić je odradio svih 90 minuta za goste koje u sljedećem kolu očekuje gostovanje kod Thuna i nova potraga za vitalnim bodovima.

Švicarsko prvenstvo, 24. kolo:
Grasshopper - Lausanne 2:1

Ljestvica:
1. Basel 45
2. Young Boys 40 (-1)
3. Grasshopper 40
4. Zürich 27 (-19)
...
10. Lausanne 13

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • karioke bučani09.03.2014. u 08:23
    ma ispast će ovi talibani iz lige al ja se nadam da će barem Ante uspjet oživit svoju karijeru
    karioke bučani