Nogomet

Kek: "Vodimo nakon prvog poluvremena"

Ivana Strahija • srijeda, 19.03.2014.
Kek: "Vodimo nakon prvog poluvremena"
Foto: FaH

U uzbudljivoj utakmici u srijedu na Kantridi, pobjeda je ipak otišla na stranu Rijeke, no 2:1 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa nije garancija za prolaz. Uzvrat se igra na Aldo Drosini i sve je moguće...

Igor Pamić nakon susreta u kojem je njegova ekipa rano povela pa na koncu izgubila nije bio raspoložen te je pred novinare poslao svog pomoćnika i ispriku.

"Najvažnije je da imamo aktivan rezultat pred uzvratnom utakmicom, a na kraju krajeva smo i s tom namjerom došli u Rijeku. Što se naše igre tiče, s nekim stvarima smo zadovoljni, a s nekima nismo", kazao je Darko Raić-Sudar, pomoćni trener Istre 1961.

Nezadovoljni su Puljani suđenjem: "Nogometna utakmica dosta ovisi o kriteriju suđenja, a mi na neki način nismo zadovoljni s kriterijem suđenja na ovoj utakmici", rekao je Pamićev pomoćnik.

Slika 1 od 1.
Foto: FaH

Ipak, rezultatom Istra ne mora biti nezadovoljna, jer se igra još jedna utakmica: "To je izravna borba za Europu. U takvoj situaciji to da igramo bolje vani pada u vodu. Uvjeren sam da će biti prava utakmica i da će na Drosini atmosfera biti takva kao što davno nije bila."

Trener Riječana, Matjaž Kek, je nakon teške utakmice bio koncizan: "Nije se bilo lako vratiti nakon šoka na početku. Imali smo puno zapucanih šansi u prvom poluvremenu. Na kraju se ta uspornost isplatila. Vodimo nakon prvog poluvremena i naravno da će se sve odlučiti na Drosini. Čeka nas jedan pravi završetak ovog polufinala."

Kao i Puljani, i Kek se nada velikom broju navijača na Aldo Drosini te je pozvao pristaše Rijeke da obavezno dođu podržati svoj klub na tom važnom gostovanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.03.2014. u 14:04
    Gospodin Kek se nada velikom dolasku navijaca u Pulu, a navijaci ce se odazvati tim nadanjima. Sve ostalo je na igracima!
    Obrisan korisnik
  • dullknife20.03.2014. u 08:09
    Žao mi je kaj nisu namazali Betis i Vitoriu na Kantridi pogotovo kad vidim da Betis ide u drugu ligu, s druge strane opet nevjerojatno je da isti taj Betis ide u 1/4 finale kupa uefa to je kao ono kad u francuskom kupu trećeligaš izbori europu...
    dullknife
  • Obrisan korisnik20.03.2014. u 07:46
    Trebala je Rijeka dat 4,5 golova. Ovi jednom pucaju prema golu i daju gol. I igraju bunker 90 minuta. I sto hoce. U zg popiju 6 pa svi sretni. Rijeka dosta dobra sinoc....raduje karakter ekipe. U puli ce nas bit masa drugu srijedu. FF
    Obrisan korisnik
  • dullknife20.03.2014. u 07:19
    piše u sportskima da je Pamić je...o majku sucima...zašto nikad ne divlja protiv Mamića? Kad su popili 6 komada u Maksimiru onda je izjavio da je sretan?! Valjda se još uvijek potajno nada Dinamovoj klupi kao i Tomo I.
    dullknife