Nogomet

Moyes: "Šteta što smo primili pogodak, ali dali smo si priliku za uzvrat"

Sportnet • utorak, 01.04.2014.
Moyes: "Šteta što smo primili pogodak, ali dali smo si priliku za uzvrat"
Foto: EPA

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes na kraju je utakmice bio zadovoljan predstavom svojih izabranika, uz opasku kako mu je žao što su na kraju ipak primili pogodak koji će Unitedu znatno otežati posao na Allianz Areni.

"Odigrali smo vrlo dobro i zbog toga smo sretni, ali smo malo i razočarani što smo na kraju primili pogodak. Bili smo odlučni odigrati stvarno dobru utakmicu, igrači su bili svjesni da igramo protiv sjajne momčadi večeras", rekao je Moyes po završetku susreta.

Bayernov pogodak u gostima pred engleskog prvaka stavlja imperativ postizanja barem jednog pogotka u Münchenu, čega je menadžer Uniteda svjestan i nada se uspjehu u uzvratu.

"Znamo da moramo postići pogodak u drugoj utakmici i morat ćemo nešto učiniti po tom pitanju, ali znamo da smo si večeras dali priliku da u uzvatnoj utakmici nešto i napravimo", dodao je Moyes, ocijenivši usput kako je isključenje Bastiana Schweinsteigera zbog drugog žutog kartona opravdano.

Unitedov kapetan Nemanja Vidić na kraju će sezone preseliti u Inter, ali u dresu engleskog prvaka do kraja će davati sve od sebe. Večeras je ponovno bio na pravom mjestu i nakon kornera glavom pospremio loptu u mrežu.

"Bila je to teška utakmica, imali smo dobar rezultat, bili smo čvrsti, ali kažnjeni smo zbog jedne jedine pogreške. Oni će i u uzvratu imati velik posjed lopte i na to moramo biti spremni, ali moramo sačuvati kompaktnost i mislim da im možemo nauditi", rekao je strijelac jedinog pogotka engleskog prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.04.2014. u 13:18
    više bi imali izglkeda da nisu primili gol, sumnjam da će proć
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.04.2014. u 08:27
    Otvorena tekma, ništa nije riješeno
    Obrisan korisnik
  • Gjergj02.04.2014. u 00:39
    To Nemanjo care!!We are Man United,we will do what we want!!! Stretford End danas nenadmašan!!
    Gjergj