Nogomet

Tiago: "Barcelona je još uvijek favorit, ali dat ćemo sve od sebe. Rezultat je fantastičan"

Branimir Korać • srijeda, 02.04.2014.
Tiago: "Barcelona je još uvijek favorit, ali dat ćemo sve od sebe. Rezultat je fantastičan"
Foto: EPA

Madridski Atletico napustio je Barcelonu s povoljnih 1:1 i povećao je šanse uoči uzvrata na Vicente Calderonu. Igrači Atletica i dalje vide Barcelonu kao favorita, ali tvrde da će dati sve od sebe za pobjedu...

Barcelona nije uspjela na svom travnjaku upisati pobjedu protiv madridskog Atletica. Remi 1:1 ne oduševljava nikog u Barceloni, a njezini igrači hvale Thibauta Courtoisa koji je nanizao nekoliko velikih obrana.

"Bili smo bolji u drugom poluvremenu i imali smo više loptu u nogama, međutim Courtois je imao puno sjajnih obrana. Atletico je odlična momčad i njegov trener uvijek izvuče maksimum od svojih igrača, ali moramo ostati optimisti. Mislim da smo pokazali visoku razinu igre iako rezultat i nije tako dobar. Žao mi je što sam na ovakav način ušao u igru, posebno zbog ozljede tako važno igrača kao što je Pique", tvrdi Marc Bartra.

Xavi najavljuje kako Barcelona u uzvratu ide po pobjedu.

"Očekivali smo upravo ovakvu utakmicu. Imali smo posjed lopte na svojoj strani i stvarali prilike, ali oni su odradili odličan posao, naporno su radili i postigli fantastičan pogodak. Ovo nije dobar rezultat, ali u uzvratu idemo po pobjedu", tvrdi Xavi.

S druge strane u Atleticu su, logično, bili puno zadovoljniji. Belgijski vratar smatra kako pred svojim navijačima Atletico itekako može do dobrog rezultata.

"Pokušat ćemo odigrati sličnu utakmicu i u uzvratu, zatvoriti ih i pokušati ih iznenaditi iz kontranapada. Igrati pred svojim navijačima bit će dodatni poticaj. Mislim da smo se dobro branili, ali kod izjednačujućeg pogotka Neymar je uspio plasirati loptu u dalji kut. Dodirnuo sam je, ali nije bilo dovoljno"

S njim se slaže i Tiago koji žali zbog ozljede Diega Coste i nada se kako ona nije teže prirode.

"Rezultat je fantastičan za nas, Barcelona je i dalje favorit, ali igramo na svom travnjaku i imat ćemo šanse. Dat ćemo sve od sebe. Nadamo se da je ozljeda Diega Coste lakše prirode, trebamo ga."

Liga prvaka

četvrtfinale - prve utakmice

Barcelona1:1Atlético Madrid
Manchester United1:1Bayern
Real Madrid3:0Borussia D.
PSG3:1Chelsea

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.04.2014. u 23:33
    Bartra odličan protiv Atletica.Ne znam koju utakmicu su ostali gledali.Samo čudo od gola je dovelo Atletico u zasluženu prednost.Ne otpisujem ni jedne ni druge.Bit će gusto.Neka bolji pobjedi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.04.2014. u 13:21
    odlučivat će penali
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.04.2014. u 13:21
    Ne vjerujem da će biti 0:0, ući će Barci nešto... Pitanje je može li Atletico zabiti ako Barca zabi, a da to nije lucky punch... I protiv Reala su zabili sa '100 metara'... Dobro je dok ulaze takvi golovi... Barca pak konstantno vreba, nižu prilike, nekad iskoriste jednu, nekad nijednu, ali nekad... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.04.2014. u 12:36
    4 utakmice ove sezone. 4 puta X. Sad je Atletico favorit. Lako moguće da završi 0:0 i da Atletico prođe dalje, kao što je Barca osvojila Superkup
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.04.2014. u 10:37
    Ne znam po čemu je Barca toliki favorit koliko im se to gura pod nos. Uostalo, igrali su ove godine 5-6 utakmica i sve su završile neriješeno, na tablici španjolskog prvenstva prvi je Athletico. Znači ove sezone Barca još nije dobila Athletico...mislim da je to "igra" Simeonea koji... [više na forumu]
    Obrisan korisnik