Nogomet

Mourinho: "Golovi koje smo primili nisu nespretni nego smiješni"

Branimir Korać • četvrtak, 03.04.2014.
Mourinho: "Golovi koje smo primili nisu nespretni nego smiješni"
Foto: EPA

Chelsea je poražen u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka u Parizu s 3:1 od PSG-a, a Jose Mourinho bio je izrazito nezadovoljan načinom na koji je njegova momčad primila pogotke...

Mourinho primljene pogotke nije mogao nazvati nespretnima već tvrdi da su smiješni. Realno, teško netko može reći da nije tako.

"Možete reći da smo primili nespretne golove, ali ja kažem da su bili smiješni golovi. Nakon ubačaja kod prvog gola asistirali smo napadaču i nitko nije izašao pokriti tu pogrešku. Drugi je možda bio nesretan, ali treći nije bio nikako nespretan nego smiješan. Kod drugog gola možemo govoriti o postavljenosti igrača koja nije bila nikako dobra", razočaran je bio nakon susreta menadžer Chelseaja.

Unatoč porazu ostavlja nadu da se u uzvratu nešto može napraviti iako je svjestan kako ga očekuje vraški težak posao.

"Imamo težak posao, ne nemoguć, ali vrlo težak. Oni su momčad koja je sposobna iz ničega doći do golova stoga moramo biti jako oprezni u uzvratu. Mi nismo momčad puna napadačkog talenta, posebno ne za ovu razinu, ali nikad se ne zna što se može dogoditi."

Portugalski stručnjak morao je dodatno objašnjavati odluku o uvođenju Fernanda Torresa koji se - nije snašao.

"Povukao sam tu izmjenu zato što sam mislio da ćemo s Torresom dobiti više na dubini nego sa Schürrleom. Igrali smo dobro s Andreom, imali smo kontrolu nad igrom i posjed lopte, ali sam mislio da ćemo s Fernandom dobiti još malo više."

Laurent Blanc je, naravno, bio iznimno zadovoljan.

"Uvijek može još bolje, ali mislim da su dečki dali sve od sebe u ovom susretu. Bili smo malo preoprezni gradeći igru jer smo se bojali Chelseajevih kontranapada. Oni su vrlo moćna momčad, ali u drugom poluvremenu smo bili bolji. Osvojili smo više lopti, a Javier je na kraju postigao sjajan pogodak. Dobili smo nagradu za tu dobru igru, tražili smo treći gol i došli do njega. Drago mi je zbog Javiera koji je imao dosta uspona i padova, ali sada je nagrađen."

"Zlatan je osjetio laganu bol u mišiću i još nismo posve sigurni o kakvoj ozljedi se radi. Sigurno će mu biti potreban odmor", rekao je trener Parižana o ozljedi svog napadača.

Liga prvaka

četvrtfinale - prve utakmice

Barcelona1:1Atlético Madrid
Manchester United1:1Bayern
Real Madrid3:0Borussia D.
PSG3:1Chelsea

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.04.2014. u 16:43
    čitam danas sn ,prije su to bile prave novine-osvrt na ligu prvaka i samo se spominju bayern,real,barca ,psg.....ni jedno jebeno slovo o man utd pa jebote led otkad postoji liga prvaka manchester je u top 3 po svemu a oni tako...već je u finalu bayern i real o kako bih volio da si pojedu svoje... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2014. u 23:54
    Bolje igrati bez napadaca nego da ti napadaca igra Torres.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2014. u 18:34
    mourinho je ispao smiješan sa svojom taktikom i igrom bez prave špice!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2014. u 14:38
    ha jbt Mo, i da ga kitom zabijes, gol je gol.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2014. u 14:13
    heh, neka ga što dalje ovaj murhinjo sve blesaviji
    Obrisan korisnik