Nogomet

Jürgen Klopp: "Sami smo asistirali za dva gola"

Ivana Strahija • četvrtak, 03.04.2014.
Jürgen Klopp: "Sami smo asistirali za dva gola"
Foto: EPA

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Real Madrid uvjerljivo je svladao Borussiju iz Dortmunda, a gostujući je trener bio nezadovoljan izvedbom svoje ekipe.

3:0 glasio je rezultat nakon 90 minuta dvoboja Real Madrida i Borussije Dormund te je sasvim jasno da je Jürgen Klopp nezadovoljan. "Praktički smo mi sami asistirali za dva primljena pogotka. Još mogu dopustiti prvi pogodak, bio je to dobro izvedeni kontranapad, no za drugi i treći gol smo mi uvelike olakšali posao Realu", rekao je Nijemac. "Nismo se dobro branili, ostavljali smo previše prostora, nismo bili kompaktni", dodao je i naglasio: "Ipak, moramo se sjetiti da smo igrali protiv jedne od najboljih momčadi današnjice."

Klopp također smatra da su njegovi igrači trebali zabiti: "Imali smo pregršt šansi za pogodak, borili smo se do zadnjeg sučevog zvižduka. Da smo pogodili, pomoglo bi nam u uzvratu. Nedostajala nam je završnica u napadu, imali smo dosta kontri gdje smo ili promašili ili nam je posljednje dodavanje bilo neprecizno. Ako ispadnemo iz Lige prvaka idući tjedan, to neće biti samo zbog slabe obrane."

Što mogu navijači Borussije očekivati idućeg tjedna u uzvratu? "Neću obećavati ništa, no želimo igrati atraktivan nogomet i pobijediti. Ukoliko uspijemo pobijediti, vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za prolaz. No, sigurno neću reći da ćemo mi u uzvratu pregaziti Real."

Liga prvaka

četvrtfinale - prve utakmice

Barcelona1:1Atlético Madrid
Manchester United1:1Bayern
Real Madrid3:0Borussia D.
PSG3:1Chelsea

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.04.2014. u 18:48
    samo hrabro klopp! svaka čast na radu u klubu, ipak je sinoć falilo klase.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2014. u 14:51
    Eto sta ti je realan trener, ekipa mu odigrala za k*rac i to kaze odma nakon tekme, a ne Mourinho - suci, pa smijesni golovi pa ovo pa ono. Kolko dobar trener bio, sere mi se od takvih izjava
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2014. u 14:15
    real je baš imao "sreće " pri ždrijebu, vidjet ćemo hoće li sa ovakvom igrom ući u finale
    Obrisan korisnik
  • Zdren03.04.2014. u 13:43
    mogli su bolje proći
    Zdren
  • orangecrush03.04.2014. u 10:35
    Čak i ovakav Dortmund, samo s Lewandowskim, bi Realu napravio velike probleme. Real ima probleme u obrani i to se jučer još jedanput pokazalo. U polufinalu im takva igra neće proći i moraju napredovati.
    orangecrush