Rukomet

Cristian Ugalde također produžio ugovor s Veszpremom

Danijela Lemaić • utorak, 22.04.2014.
Cristian Ugalde također produžio ugovor s Veszpremom
Foto: Davor Sajko

Nakon što je ugovor s Veszpremom do 2018. produžio hrvatski reprezentativac Mirko Alilović te nakon najave o dolasku Rolanda Miklera i Matea Lekaija, iz redova mađarskog prvaka stigla je potvrda kako je i španjolsko krilo Cristian Ugalde produžio svoj ugovor. Iz redova makedonskog doprvaka, Metalurga, stigla je, pak, vijest kako drugi vratar Rade Mijatović seli u redove mađarskog Csurgoija, kao i lijevi vanjski Motor Zaporožja Vladislav Ostrouško.

Netom nakon osvajanja Kupa Mađarske i pobjede nad PSG-om u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, mađarski prvak Veszprem nastavio je s produživanjem ugovora ključnim igračima. Nakon hrvatskog vratara Mirka Alilovića svoj ugovor do 2018. produžio je i Cristian Ugalde.

Iako je ugovor s Veszpremom imao do 2015. godine, ovog je utorka stigla vijest kako će boje mađarskog prvaka braniti sve do kraja lipnja 2018., a svoje oduševljenje time nije krio ni sam Ugalde.

S druge strane, pak, trećeplasirana momčad mađarskog prvenstva, Csurgoi, koja se, ukoliko u SEHA ligu uđu mađarski klubovi, nada kako će se tamo naći mjesta i za nju kroz određenu vrstu kvalifikacija, krenula je u pojačavanje svog sastava. Naime, u planu za sljedeću sezonu ima uključiti se u izravnu borbu za vrh prvenstva stoga joj je potrebna što kvalitetnija ekipa.

U svoje redove dovodi tako iskusnog crnogorskog reprezentativca, drugog čuvara mreže Metalurga, Radu Mijatovića. Uz vratara boje mađarskog kluba branit će i jedan Ukrajinac, naime, poziciju lijevog vanjskog osnažit će Vladislav Ostrouško iz Motor Zaporožja koji je u ovogodišnjoj Ligi prvaka realizirao 35 golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.04.2014. u 08:58
    http://ekipa.mk/ofitsijalno-latskovik-tri-godini-vo-vardar/
    Obrisan korisnik