Nogomet

Bale: "Zbog ovoga sam došao u Real Madrid"

Josip Piršljin • srijeda, 30.04.2014.
Bale: "Zbog ovoga sam došao u Real Madrid"
Foto: EPA

Sjajnu predstavu i veliku 4:0 pobjedu na Allianz Areni pružili su svojim navijačima nogometaši Real Madrida. Kraljevski klub se nakon 12 godina našao u finalu Lige prvaka, a prema Ramosu i Baleu, ne misli na tome stati.

Junak pobjede protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka bio je Sergio Ramos koji je s dva pogotka u prvih 20 minuta utakmice riješio dvojbe oko prolaska Real Madrida u finale, prvo od osvajanja naslova 2002. godine.

"To što sam zabio dva gola sigurno me posebno veseli, ali pažnja se mora usmjeriti na sveukupni trud ekipe. Ovo je bila iznimno teška utakmica, borbena do samog kraja, ali kvaliteta Real Madrida izašla je na vidjelo", kazao je Ramos nakon utakmice u Njemačkoj.

"Svi smo ostavili i srce i dušu na travnjaku, igrati finale je ispunjenje snova. Odigrali smo točno onako kako smo se dogovorili, a sada je sljedeći cilj osvojiti ovaj trofej", optimističan je španjolski branič.

Njegovo oduševljenje dijeli i suigrač Gareth Bale koji će već u prvoj sezoni s Realom nastupiti u finalu Lige prvaka.

"Ovo je fantastičan rezultat. Radili smo veoma naporno, postavili smo dobru taktiku i odigrali na vrhunskoj razini, definitivno smo zaslužili pobjedu. Svatko je dao svoj maksimum i to se na kraju vidjelo po rezultatu utakmice", rekao je Velšanin.

"Zbog ovoga sam došao u Real Madrid, najveći klub na svijetu. Da bih osvajao trofeje i pobjeđivao u velikim utakmicama. No, još ništa nismo osvojili, čeka nas težak dvoboj u finalu na koga god naiđemo. Ipak, veselimo se tome", zaključio je Bale.

Liga prvaka

polufinale - uzvrati

Bayern0:4Real Madrid
Chelsea1:3Atlético Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • orangecrush30.04.2014. u 18:45
    @thiago alcantara - potpisujem, iako ne bih rekao da bi bilo nezasluženo jer po toj logici nitko ne zaslužuje. Međutim, ako analiziramo Real ove godine jasno je da baš i nisu bili posebno dobri protiv ekipa koje su morali napasti. Posebno je to vidljivo protiv Dortmunda kad su u prvoj utakmici... [više na forumu]
    orangecrush
  • Obrisan korisnik30.04.2014. u 18:21
    mislim da svi želimo finale real-chelsea,pa neka bolji,sretniji i spretniji pobjedi! jer finale real-atletico mi nije nešto,barem meni spektakularno,jer sam ove sezone već 3x gledao tu tekmu..a i finale između ekipa iz istih zemalja mi nije nešto baš
    Obrisan korisnik
  • Hrvoje199030.04.2014. u 16:37
    E vidiš i ja bi volija, bas da ovakvin "nevjernin tomama" se dokaže da je ove godine Real najbolji i najkompletniji. U prethodnin postovima san pisa da je Real kompletan i da zna probijat obranu i postavit obranu. Živi bili pa vidili
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik30.04.2014. u 15:01
    volio bih vidjeti chelsea u finalu čisto iz razloga što bi bilo pomalo nezasluženo da real osvoji LP bez ijedne utakmice na postavljenu, čvrstu obranu...schalke je klub bez obrane, borussia je igrala otvoreno, bayern također...ne mogu zamisliti da bih ih atletico mogao dobiti u finalu, tako da... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • matbaric30.04.2014. u 12:38
    Guardiola out... Ancelotti-u svaka cast, autoritet, psiholog i velemajstor.
    matbaric