Nogomet

Bento: "Nastavit ćemo boriti se bez obzira na sve"

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.06.2014.
Bento: "Nastavit ćemo boriti se bez obzira na sve"
Foto: EPA

Portugalski izbornik Paulo Bento saznavao je lošu vijest za lošom vijesti tijekom susreta protiv Njemačke. Loš nastup, isključenje Pepea, ozljede Almeide i Coentraa i na kraju visok poraz...

Sve što je moglo krenuti krivim smjerom za Portugal, krenulo je. Njemačka je potpuno diktirala ritam i Paulo Bento na kraju je priznao da je cilj bio u drugom poluvremenu izbjeći katastrofu.

"Svaka analiza utakmice završava s prvim poluvremenom. Oko drugog poluvremena može se malo toga dodati, pokušavali smo sakriti da smo s igračem manje na terenu i probali smo izbjeći što viši poraz. Što se tiče prilika, u prvom poluvremenu nije bilo neke velike razlike i dobro smo se borili. Njemačka je imala više loptu u nogama, ali smo mogli s boljim rezultatom na odmor."

Bento će narednih dana nadati se kako će Fabio Coentrao i Hugo Almeida ipak moći nastupiti u nastavku Prvenstva. Ostao je definitivno bez Pepea zbog isključenja i neće biti lako izboriti drugo mjesto.

"Vidjet ćemo kakva je situacija s Almeidom i Coentraom i nadati se da će ipak moći nastaviti. Bez obzira na sve, nastavit ćemo se boriti, bez obzira tko bio na travnjaku", dodao je Bento.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sportoz16.06.2014. u 23:34
    Portugal je u skupini sa Srbijom u kvalifikacijama za EP. Mislim da će biti motivirani...
    sportoz