Nogomet

Josip Knežević dvostruki strijelac u derbiju kazahstanskog prvenstva

Branimir Korać • nedjelja, 06.07.2014.
Josip Knežević dvostruki strijelac u derbiju kazahstanskog prvenstva
Foto: Dragan Kovač

Kazahstansko prvenstvo u punom je zamahu, na rasporedu je bilo već 19. kolo, a nama je zanimanje pobudio odličan nastup bivšeg igrača Osijeka Josipa Kneževića koji je bio dvostruki strijelac u derbiju protiv Aktobea...

Dvoboj prvoplasiranog i drugoplasiranog obično protekne barem u rezultatski neizvjesnoj igri, međutim u derbiju kazahstanskog prvenstva do ovog kola drugoplasirani Kairat Almaty uništio je na svom travnjaku vodeći Aktobe razbivši ga sa 7:1.

U ovoj visokoj pobjedi veliki obol dao je hrvatski internacionalac Josip Knežević, bivši igrač Osijeka, koji je bio među najboljim igračima na travnjaku i strijelac dva pogotka.

Knežević je svoj prvi pogodak postigao u 25. minuti kada je povisio na 2:0, a drugi je postigao u 56. minuti. Tada je izborio kazneni udarac koji je sam i realizirao za već tada vrlo visokih 5:0.

Trostruki strijelac bio je napadač iz Obale Bjelokosti Gerard Gohou, a po jedan pogodak postigli su Baujržan Islamhan i Zaurbek Plijev. Strijelac za Aktobe, za konačnih 7:1, bio je Ukrajinac Oleksij Antonov.

Kazahstansko prvenstvo, 19. kolo:
Kairat Almaty - Aktobe 7:1

Ljestvica:
1. Kairat Almaty 36
2. Aktobe 36
3. Astana 34
4. Šakter Karagandy 32
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.07.2014. u 01:06
    E kad bi nam ga vratili...
    Obrisan korisnik