Nogomet

Mamić: "Smeta me kada ne poštujemo dogovor, a toga je bilo dosta"

Ante Dubravac • subota, 12.07.2014.
Mamić: "Smeta me kada ne poštujemo dogovor, a toga je bilo dosta"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama novu su sezonu otvorili gostovanjem na Kantridi gdje je odigrana Superkup. Domaćini i osvajači Kupa nadigrali su aktualne prvake i zasluženo slavili rezultatom 2:1.

Nakon ljetnih priprema, a uoči prvog susreta drugog pretkola Lige prvaka nogometaši Dinama poraženi su od Rijeke čime im je iz ruku izmakao prvi trofej u sezoni.

"Nervozno smo igrali na početku, počevši od obrane pa na dalje, a Rijeka je to iskoristila. Strahovito su brzo izlazili s puno igrača i nismo adekvatno reagirali te nismo imali pravi odgovor," izjavio je nakon susreta trener Zoran Mamić.

Dinamov strateg je svjestan da je sezona tek počela i da su pravi izazovi tek pred igračima: "Nije izgovor, ali smo u fazi u kojoj jesmo, u završetku intenzivnih priprema i mi se pripremamo za šest mjeseci, a ne jednu utakmicu. Naravno, vjerujem da ćemo u utorak protiv Žalgirisa biti bolji."

Za kraj se Mamić ipak kritički osvrnuo na svoju momčad koja nije prikazala ono što je trener tražio: "Nije problem izgubiti utakmicu, bavimo se sportom i porazi su sastavni dio, ali me smeta kada ne poštujemo dogovor, a toga je danas bilo dosta," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.07.2014. u 15:47
    možeš kupiti suho zlato, ali ako nemaš židova da ga obradi, jebeš sve. karikirano, ako nemaš trenera onda nijedan ne valja, a kad imaš onda i alžir rastura. samim tim vaha vrati se! jasno da je nemoguće, ali eto, takav tip trenera i bez mamojebca mamića, sve je drugačije.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.07.2014. u 14:28
    Dinamu obavezno treba jedna prava špica ako hoće nešto napraviti u Europi, Čop to sigurno nije, on je prosječni HNL napadač. Radonjića treba još pričekati i vidjeti kako će se snaći, ali isto upitno je je li to razina za Europu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.07.2014. u 13:11
    smeta mu kad se ne poštiva dogovor? pa čekaj stari, zar ti nisi gazda igračima kao trener? ako te igrači ne slušaju onda nisi ni za K.. nije trener samo staviti igrače, taktika i takve stvari, trener je bog i batina i psiholog ponajviše, a ako to nemaš onda se ostavi posla.
    Obrisan korisnik
  • ronny198712.07.2014. u 10:55
    2002. je nk zagreb bio domaćin u superkupu protiv dinama na maksimiru tak da malo previše buke dižete oko tog "domaćinstva"... sve je stvar dogovora klubova, ovo je ionako najmanje bitan trofej... ako je nk zagreb, koji ima neusporedivo manje trofeja od dinama, pristao tada biti domaćin na... [više na forumu]
    ronny1987
  • chule12.07.2014. u 09:43
    kad se prebacilo domacinstvo kupa bilo je jasno kakav je dogovor...glavonji je bitno da mu niko ne ugrozava profit od lige prvaka, a za pokusaj ulaska u ligu prvaka treba svake godine biti prvak, rijeka se zadovoljava manje bitnim trofejima i vuk sit a ovce na broju. jedna lijepa prica hrvatskog... [više na forumu]
    chule