Nogomet

Vahid Halilhodžić novi trener turskog prvoligaša

Niko Rukavina • nedjelja, 13.07.2014.
Vahid Halilhodžić novi trener turskog prvoligaša
Foto: EPA

Nakon što je na još uvijek aktualnom Mundijalu pobrao simpatije mnogih zbog vođenja alžirske reprezentacije, koja je od finalista Njemačke ispala u osmini finala nakon produžetaka, Vahid Halilhodžić svoju karijeru nastavit će u turskom prvoligašu Trabzonsporu.

Vahid Halilhodžić novi je trener Trabzonspora, objavila je službena stranica turskog prvoligaša. Trajanje i detalji ugovora nisu poznati, a iako ga Turci već predstavljaju, Halilhodžić tvrdi da tek treba potpisati ugovor. Iako su ga nakon uspjeha ua SP-u Alžirci molili da ostane na kormilu njihove reprezentacije, 61-godišnji bivši trener zagrebačkog Dinama im se zahvalio na suradnji i otisnuo u nove izazove.

Halilhodžić je nedavno rekao kako se Trabzonu obećao još prije početka Mundijala, ali da mu je u međuvremenu na stol sjela „nemoralna“ ponuda od jednog od najbogatijih klubova svijeta koji ima ambicije osvojiti Ligu prvaka. Mediji su špekulirali da se radi o Manchester Cityju. Međutim, popularni Vaha je na kraju održao obećanje i od sljedeće sezone će po drugi put u svojoj karijeri voditi turski Trabzonspor. Prvi put turskog prvoligaša vodio je u sezoni 2005/2006 kada je završio na četvrtom mjestu i osigurao plasman u Kup Uefu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199014.07.2014. u 02:28
    Nekidan čitan da ima na stolu ponudu kluba koji ne samo da sudjeluje u LP, nego ima ambicije i da je osvoji, a onda sad vidin da potpisuje za Trabzon. hahahDoduše čita san ja i da Štimac nakon pedale s klupe izbornika ima toliko ponuda na stolu i da se samo razmatra koju će prihvatit, kad ono... [više na forumu]
    Hrvoje1990
  • johnny00813.07.2014. u 14:00
    bošnjak ;)
    johnny008
  • karioke bučani13.07.2014. u 13:59
    a di će drugo bosanac nego u tursku, prirodan put
    karioke bučani
  • Obrisan korisnik13.07.2014. u 12:23
    Tresla se brda, rodio se miš...
    Obrisan korisnik