Nogomet

Aalborg nadigrao momčad Midtjyllanda i pobjedom najavio dvoboj protiv Dinama

Branimir Korać • subota, 26.07.2014.
Aalborg nadigrao momčad Midtjyllanda i pobjedom najavio dvoboj protiv Dinama

Sljedeći Dinamov protivnik u kvalifikacijama za nastup u Ligi prvaka, danski prvak Aalborg, upisao je pobjedu na svojem travnjaku u sklopu drugog kola tamošnjeg prvenstva 2:0 protiv Midtjyllanda...

Nakon remija bez pogodaka protiv Skenderovog Sonderjyskea, Aalborg je upisao pobjedu na svom travnjaku protiv Midtjyllanda. U zanimljivom dvoboju Aalborg je slavio s 2:0.

Neugodni Midtjylland u prvom kolu nadigrao je na svom travnjaku Brondby s 3:1, međutim u ovom susretu pokleknuo je u drugom poluvremenu i pomirio se s porazom.

Sat vremena domaćin je lomio otpor Midtjyllanda, a onda je u svega tri minute stigao do dva pogotka.

Prvo je u 63. minuti Anders Jacobsen zabio za vodstvo domaćina, a onda je tri minute kasnije iz kaznenog udarca na konačnih 2:0 povisio Nicklas Helenius, napadač Aston Ville na posudbi u Aalborgu.

Danski prvak igrao je u sastavu: Nicolai Larsen, Patrick Kristensen, Kenneth Emil Petersen, Rasmus Thelander, Jakob Ahlmann Nielsen, Frederik Borsting, Kasper Risgard, Thomas Augustinussen, Thomas Enevoldsen (74. Mathias Wichmann), Anders Jacobsen, Lukas Spalvis Nicklas Helenius (64. Nicklas Helenius).

Dansko prvenstvo, drugo kolo:
Aalborg - Midtjylland 2:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.07.2014. u 01:06
    Gledao sam utakmicu od 30.minute i ne mogu reći da su me impresionirali. Igraju nekakav 4-4-2, iako mi to više nekako sliči na 3-5-2 s obzirom da su im bokovi ofenzivni, ali zato Augustinussen kao zadnji vezni pokriva prostor ispred stopera. Dosta su im dobri bekovi - Kristensen i Ahlmann. U... [više na forumu]
    Obrisan korisnik