Nogomet

Video: Iličević u glavnoj ulozi u slavlju HSV-a, Fabregasov prvijenac za Chelsea

Ante Zovko • srijeda, 30.07.2014.
Video: Iličević u glavnoj ulozi u slavlju HSV-a, Fabregasov prvijenac za Chelsea
Foto: EPA

Ivo Iličević i Milan Badelj dobili su po 45 minuta u prijateljskoj utakmici HSV-a protiv Sturma, a Iličević je bio posebno inspiriran. Chelsea je nastavio pripreme slavljem protiv Vitessea, a Juventus je prvi put u udarnom sastavu remizirao s Cesenom.

Iličević je u pobjedi 2:0 HSV-a asistirao Artyomu Rudnevsu u 41. minuti, a na isteku prvog dijela ubacio je loptu pred austrijski gol koju je Sturmov Anel Hadžić poslao u vlastitu mrežu.

Iličevića je potom zamijenio Rafael van der Vaart, a Milana Badelja Zoltan Stieber.

Cesc Fabregas povukao je potez utakmice u pripremnoj pobjedi Chelseaja 3:1 protiv Vitessea. Zabio je za 2:0 iz slobodnog udarca s dvadesetak metara.

Prije toga su Nemanja Matić i Diego Costa iskombinirali priliku za Mohammeda Salaha, koji je zabio za vodstvo, a Egipćanin je potom propustio povisiti ga.

Učinio je to bivši kapetan Arsenala. U 75. Chelsea je došao do trećeg gola. Matić je izbacio Costu samog pred vratara, a španjolski reprezentativac prepustio je realizaciju slobodnom Matiću. Đurđević je smanjio na 1:3.

Dva dana nakon što su mu se vratili brojni reprezentativci s odmora, trener Juventusa Massimiliano Allegri stavio ih je većinu u prijateljski ogled s Cesenom koji je završio bez pogodaka.

Allegri je testirao ukupno 21 igrača, no na raspolaganju mu nisu bili Buffon, Pogba, Vidal, Tevez, Evra i Morata.

Prijateljske utakmice:
Sturm - HSV 0:2
Vitesse - Chelsea 1:3
Cesena - Juventus 0:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!