Nogomet

Renato Kelić Italiju zamijenio Mađarskom

Mihaela Bradovski • petak, 01.08.2014.
Renato Kelić Italiju zamijenio Mađarskom
Foto: EPA

Nekadašnji kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Renato Kelić preselio je u Mađarsku gdje će nositi dres Puskas Akademije. Kelić je s Mađarima potpisao ugovor na dvije sezone...

23-godišnji stoper i nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine, Renato Kelić, napustio je redove Padove i otišao u Puskas Akademiju.

Nakon što je najveći dio profesionalne karijere odradio u dresu Slovana iz Libereca, Kelić je početkom godine preselio u Padovu, potpisao ugovor na dvije i pol godine, ali nakon što je njegov klub ispao iz Serie B, odlučio je promijeniti sredinu.

Stigla je ponuda iz Mađarske gdje će igrati za Puskas Akademiju, klub koji je usko povezan s Videotonom što Keliću otvara prostor za odlazak na još jednu razinu više.

Inače, ovo će mu biti tek treći klub u seniorskoj karijeri, a juniorski staž odradio je u Cibaliji otkud je preselio u Češku i više od četiri godine nosio dres Slovana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.08.2014. u 14:57
    da, mogao je bolje proći, ali reći da je propao je malo preteško, jer on je tek 23 godine i igranjem u toj podružnici si može oživjeti karijeru, sve je još na njemu i ništa nije izgubljeno. s druge strane i nije mi baš bitno, ali eto, čisto radi realnosti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.08.2014. u 14:16
    a kad mu je dinamo nudio ugovor , odabrao je serie b i sad ispade :/ neka mu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.08.2014. u 11:42
    Propade čovjek.
    Obrisan korisnik