Nogomet

Video: Napoli porazio Barcelonu, Atletico remizirao bez pogodaka protiv Galatasaraya

Branimir Korać • srijeda, 06.08.2014.
Video: Napoli porazio Barcelonu, Atletico remizirao bez pogodaka protiv Galatasaraya
Foto: EPA

Pripremne dvoboje nastavili su odrađivati Atletico i Barcelona, no ove srijede nisu uspjeli doći do pobjede. Atletico je odigrao bez pogodaka protiv Galatasaraya dok je Napoli bio bolji od Barcelone...

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta u napadu Atletica koji je remizirao s Galatasarayem bez pogodaka. Susret u Izmiru bio je potpuno izjednačen u kojem su obje momčadi prikazale dobru igru u obrani.

Atletico tako niti u četvrtom pripremnom susretu nije primio pogodak, no realizacija je još jednom zakazala. U prvom poluvremenu dvije dobre prilike za goste propustio je realizirati Mandžukić da bi u drugih 45 minuta najbolje prilike propustili Koke i Mario.

Mandžukić je bio aktivan i odrađivao je veliki posao, međutim još uvijek se osjeti neuigranost sa suigračima, pišu španjolski mediji.

Galatasaray - Atletico 0:0

Galatasaray: Muslera; Sari, Chedjou (Balta, 76'), Kaya, Telles; Felipe Melo, Altintop (Colak, 60'), Inan (Amrabat, 71'), Bruma (Bulut, 65'), Adin (Yekta, 71'); Yilmaz

Atletico de Madrid: Moya; Juanfran, Godín, Miranda (Gimenez, 45'), Siqueira (Ansaldi, 45'); Mario, Tiago (Hector, 76'), Gabi (Raul García, 57'), Arda, Koke (Saul, 67'); Mandžukić.

U Ženevi su se sastali Barcelona i Napoli, a pobjedu su odnijeli Talijani koji su slavili 1:0. Pogodak za slavlje Napolija postigao je Blerim Džemaili koji je opalio s 30 metara, a Claudio Bravo vrlo loše intervenirao i lopta mu je pobjegla u mrežu.

Barceloni nije pomogao veći posjed lopte, Napoli je bio puno konkretniji u igri prema naprijed i na kraju je odnio pobjedu.

U dresu Barcelone od prve minute zaigrao je Ivan Rakitić koji je na travnjaku proveo do 60. minute kada je zamijenjen s još petoricom igrača, a tada je na travnjak poslan Alen Halilović. Josip Radošević nije bio u sastavu Napolija.

Napoli - Barcelona 1:0

Napoli: Rafael, Maggio (46' Mesto), Albiol (85' Luperto), Koulibaly, Britos (46' Ghoulam), Jorginho (61' Jorginho), Gargano (73' Džemaili), Callejon, (73' Zuniga) Hamšik (73' Vargas), Insigne (61' Mertens), Duvan (46' Michu).

Barcelona: Bravo, Montoya, Pique (61' Edgar Le), Bartra (75' Bagnac), Jordi Alba (61' Grimaldo), Busquets (16' Samper), Rakitić (61' Sergi Roberto), Iniesta (61' Halilović), Rafinha (75' Traore), Munir (61' Ramirez), Pedro (75' Deulofeu).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 09:22
    Samo je pitanje kad ce Napoli napraviti boom u Europi
    Obrisan korisnik