Nogomet

Barcelona posudila Nizozemca Olympiakosu

Branimir Korać • nedjelja, 10.08.2014.
Barcelona posudila Nizozemca Olympiakosu
Foto: EPA

Ibrahim Afellay nije se uspio nametnuti treneru Luisu Enriqueu i u Barceloni je odlučeno da nizozemskog igrača puste na posudbu te će do kraja sezone nositi dres Olympiakosa...

U posljednjoj godini ugovora s Barcelonom Ibrahim Afellay igrat će na posudbi u Olympiakosu što vjerojatno znači i njegov oproštaj od katalonskog diva jer je teško za očekivati da bi se ugovor mogao produžiti nakon ove sezone.

Afellay je u Barcelonu stigao u prosincu 2010. godine iz PSV-a kao veliki potencijal, međutim karijeru su mu obilježile brojne ozljede te je u Barceloni odradio svega 35 utakmica uz dva postignuta pogotka.

U sezoni 2012/2013 bio je na posudbi u Schalkeu i kada se činilo da se ustalio u momčadi i da je na putu hvatanja prave forme, zaradio je ozljedu koja ga je ponovno na duže vrijeme udaljila s travnjaka i problemi su se nastavili.

Na pripremama za dolazeću sezonu pokušao se nametnuti Luisu Enriqueu, no odlučeno je da je za njega najbolji izbor odlazak na posudbu negdje gdje će imati priliku igrati i oživiti karijeru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.08.2014. u 13:42
    Šteta, mogao je biti odličan igrač i imati veliku karijeru.
    Obrisan korisnik