Nogomet

Video: Liverpool pregazio dortmundsku Borussiju, Lovren zabio u prvom nastupu

Branimir Korać • nedjelja, 10.08.2014.
Video: Liverpool pregazio dortmundsku Borussiju, Lovren zabio u prvom nastupu
Foto: EPA

Dejan Lovren dobio je priliku od prve minute u generalnoj probi Liverpoola uoči početka sezone, odradio je svih 90 minuta i u debitantskom nastupu postigao pogodak...

Sjajnom predstavom protiv dortmundske Borussije Liverpool je najavio još jednu odličnu sezonu. Nijemci su visoko poraženi s 4:0, a prvi nastup u dresu Redsa upisao je Dejan Lovren koji je odradio vrlo dobrih 90 minuta i ujedno se upisao među strijelce.

Vrlo rano je postalo jasno da će Borussia proživljavati teške trenutke. Rastrčaniji Liverpool poveo je već u desetoj minuti kada je Daniel Sturridge nakon krasne asistencije Coutinha došao sam pred Langeraka i vrhunski pogodio za 1:0.

Već četiri minute kasnije Langerak ponovno vadi loptu iz mreže. Steven Gerrard izveo je korner, obrana Borussije nije dovoljno dobro čuvala Dejana Lovrena koji glavom neometan šalje loptu u mrežu.

Na poluvremenu je ostalo tih 2:0, a domaćin je i u nastavku dodao dva pogotka.

U 49. minuti Ginter je poklonio loptu Raheemu Sterlingu koji odlično pronalazi raspoloženog Coutinha i Liverpool dolazi do trećeg pogotka. Izgubljeni gosti vrlo brzo su primili i četvrti pogodak, ovaj put Sturridge je prešao u ulogu asistenta posluživši Jordana Hendersona za konačnih 4:0.

Do kraja susreta promjena više nije bilo, hrvatski reprezentativac odradio je svih 90 minuta u dresu domaćina i može biti itekako zadovoljan svojim prvim nastupom.

Pripremna utakmica:
Liverpool - Borussia Dortmund 4:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.08.2014. u 23:04
    Ovaj Sturridge će, čini se, nastaviti tamo gdje je Suarez stao...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.08.2014. u 15:51
    može pričati tko šta hoće, dečko je zvijer i samo neka se tako nastavi razvijati puno će značiti u reprezentaciji
    Obrisan korisnik